LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty! Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens. Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer!) en oefen je ninjamoves bij de dojo...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€279.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€279.95

Beschrijving LEGO

Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty! Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens. Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer!) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu. Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur! Inclusief 7 minifiguren: Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole. Eigenschappen: • Destiny's Bounty heeft 3 modulaire niveaus (het bovendek, de dojo van Wu en het middendek/de romp) en is voorzien van een tweekoppige drakenfiguur, 3...

Ga met Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole mee op ninjatraining in het enorme vliegende schip van Wu: Destiny's Bounty! Bouw dit briljante schip met gedecoreerde zeilen, een badkamer, een slaapkamer voor Wu en verborgen wapens. Ontdek het ultieme wapen (de laserpointer!) en oefen je ninjamoves bij de dojo van Wu. Hijs daarna de ankers en vlieg naar het volgende spannende ninja-avontuur! Inclusief 7 minifiguren: Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole. Eigenschappen: • Destiny's Bounty heeft 3 modulaire niveaus (het bovendek, de dojo van Wu en het middendek/de romp) en is voorzien van een tweekoppige drakenfiguur, 3 gedecoreerde zeilen, een slinger van lantaarns, 2 ankers om te hijsen en te laten zakken, een luchtpiratenhandgreep in de vorm van een schedel, 2 vaten en 3 kratten, de slaapkamer van Wu met een bed voor een minifiguur en een badkamer in de romp, een dojo met perkament, een trainingspop, 3 trainingswapens en verborgen wapens onder het dek. • Wapens aan boord van de Destiny's Bounty: de laserpointer, 4 gouden sai's, 2 gouden katana's, 2 zilveren katana's, een kruisboog, een Black Stone Warrior-zwaard, 2 gouden werpsterren en een luchtzwaard met gouden snijbladen. • Wapens van de minifiguren: de staf van Wu, de 2 katana's van Kai, het zwaard met kwastjes van Lloyd, de pijl en boog van Zane, de speer met kwastjes van Nya, de stekelige strijdvlegel van Jay en de hamer van Cole. • Accessoire-elementen: 3 boeken, bezem, schep, grote telescoop, handtelescoop en 2 vishengels, Vermillion harnas, Garmadons skelethelm, Anacondrai schedelhelm, brief aan Misako, 4 vissen, 2 kaarten voor verzamelaars, een kaart van de NINJAGO wereld en een sextant. • Speel allerlei spannende scènes na uit De LEGO NINJAGO Film.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702015611480
Legocode 70618
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015611480

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015611480 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70618

Waar is LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618 met het legonummer 70618 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618 is 70618 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Movie Destiny's Bounty - 70618 momenteel in de aanbieding is.