LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Alarm! De soldaten van het haaienleger laten bommen op NINJAGO City vallen vanuit hun vliegende Mantarog bommenwerper. Ga eropaf met ninjaheld Cole om Shen-Li te redden. Ontwijk de wapens met veermechanisme van de Mantarog bommenwerper en vecht terug met de grote hamer. Als de haaienjongens de boot afkoppelen, bereid je...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€46.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€46.95

Beschrijving LEGO

Alarm! De soldaten van het haaienleger laten bommen op NINJAGO City vallen vanuit hun vliegende Mantarog bommenwerper. Ga eropaf met ninjaheld Cole om Shen-Li te redden. Ontwijk de wapens met veermechanisme van de Mantarog bommenwerper en vecht terug met de grote hamer. Als de haaienjongens de boot afkoppelen, bereid je je voor op de volgende spannende strijd op het water! Inclusief 4 minifiguren: Cole, Shen-Li, Grote Witte en een schutter uit het haaienleger. Eigenschappen: • De Mantarog bommenwerper is voorzien van 2 wapens met veermechanisme, 2 bomelementen en een afneembare boot met 2 zitplaatsen voor minifiguren. • Wapens: Cole's hamer,...

Alarm! De soldaten van het haaienleger laten bommen op NINJAGO City vallen vanuit hun vliegende Mantarog bommenwerper. Ga eropaf met ninjaheld Cole om Shen-Li te redden. Ontwijk de wapens met veermechanisme van de Mantarog bommenwerper en vecht terug met de grote hamer. Als de haaienjongens de boot afkoppelen, bereid je je voor op de volgende spannende strijd op het water! Inclusief 4 minifiguren: Cole, Shen-Li, Grote Witte en een schutter uit het haaienleger. Eigenschappen: • De Mantarog bommenwerper is voorzien van 2 wapens met veermechanisme, 2 bomelementen en een afneembare boot met 2 zitplaatsen voor minifiguren. • Wapens: Cole's hamer, de draagstok met 2 emmers van Shen-Li, de vissenboor van Grote Witte en de vissensai van de schutter uit het haaienleger. • Speel allerlei spannende scènes na uit De LEGO NINJAGO Film.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702015592468
Legocode 70609
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015592468

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015592468 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70609

Waar is LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609 met het legonummer 70609 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609 is 70609 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Movie Mantarog Bommenwerper - 70609 momenteel in de aanbieding is.