LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Rijd de Woestijn der Verderf in met NINJAGO® ninja Cole's crossmotor! Scheur over het zand met de rupsband en het grote achterwiel met goudkleurige velgen. Vecht samen met Kai tegen Vuurslang Vernietiger. Vuur de noppenschieters op het ninja-voertuig af en weer de aanvallen van Vuurslang met zijn kromzwaard af met...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€69.98

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€69.98

Beschrijving LEGO

Rijd de Woestijn der Verderf in met NINJAGO® ninja Cole's crossmotor! Scheur over het zand met de rupsband en het grote achterwiel met goudkleurige velgen. Vecht samen met Kai tegen Vuurslang Vernietiger. Vuur de noppenschieters op het ninja-voertuig af en weer de aanvallen van Vuurslang met zijn kromzwaard af met de katana's van de ninjastrijders. Herover Cole's LEGO® NINJAGO gouden hamer en vervolg je zoektocht naar de Oude Pyramide! Je kunt je eigen spannende verhalen verzinnen of de beste actiescènes uit de NINJAGO tv-serie naspelen met deze geweldige LEGO set. Eigenschappen: Inclusief 3 LEGO® NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf...

Rijd de Woestijn der Verderf in met NINJAGO® ninja Cole's crossmotor! Scheur over het zand met de rupsband en het grote achterwiel met goudkleurige velgen. Vecht samen met Kai tegen Vuurslang Vernietiger. Vuur de noppenschieters op het ninja-voertuig af en weer de aanvallen van Vuurslang met zijn kromzwaard af met de katana's van de ninjastrijders. Herover Cole's LEGO® NINJAGO gouden hamer en vervolg je zoektocht naar de Oude Pyramide! Je kunt je eigen spannende verhalen verzinnen of de beste actiescènes uit de NINJAGO tv-serie naspelen met deze geweldige LEGO set. Eigenschappen: Inclusief 3 LEGO® NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Cole, Kai en Vuurslang Vernietiger. Cole's gepantserde speelgoedcrossmotor heeft een zitplaats voor een minifiguur, 2 noppenschieters, een rupsband voor, een groot achterwiel met goudkleurige velgen en een ninjavlag-element. Wapens: Cole's goudkleurige hamer en zilverkleurige katana, Kai's zilverkleurige katana en goudkleurige katana en het kromzwaard van Vuurslang Vernietiger. Accessoire-elementen in dit LEGO NINJAGO® bouwspeelgoed zijn de katanahouders van Cole en Kai en het schild en slangenharnas van Vuurslang Vernietiger. Met dit coole speelgoed kunnen kinderen de spannendste scènes uit de NINJAGO® tv-serie naspelen. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces, via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Het ninja-crossmotormodel is ca. 6 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016365498
Legocode 70672
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016365498

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016365498 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70672

Waar is LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672 met het legonummer 70672 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672 is 70672 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Cole's Crossmotor - 70672 momenteel in de aanbieding is.