LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Kinderen kunnen gevechten boordevol actie op de zeebodem voeren met deze schitterende LEGO® NINJAGO® Hydro Bounty (71756) speelset. Het onderwatervaartuig is inclusief 10 minifiguren en zit vol coole functies: 2 schieters met veermechanisme, een cockpit die open kan, uitklapbare vleugels, een afneembare mecha en 2 miniduikboten. Hoogwaarde NINJAGO speelset Deze...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€149.99

Beste deal bij: Top1Toys

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€149.99

22% Goedkoper

€192.00

Beschrijving LEGO

Kinderen kunnen gevechten boordevol actie op de zeebodem voeren met deze schitterende LEGO® NINJAGO® Hydro Bounty (71756) speelset. Het onderwatervaartuig is inclusief 10 minifiguren en zit vol coole functies: 2 schieters met veermechanisme, een cockpit die open kan, uitklapbare vleugels, een afneembare mecha en 2 miniduikboten. Hoogwaarde NINJAGO speelset Deze onderwaterspeelset bevat maar liefst 10 minifiguren: Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole en Scuba Lloyd, elk met zwemvliezen, duikuitrusting en wapens om het op te nemen tegen het kwaadaardige kwartet van prins Kalmaar, een Maaray bewaker en 2 Wu Bots. Fantasierijke en leuke bouwsets voor kinderen...

Kinderen kunnen gevechten boordevol actie op de zeebodem voeren met deze schitterende LEGO® NINJAGO® Hydro Bounty (71756) speelset. Het onderwatervaartuig is inclusief 10 minifiguren en zit vol coole functies: 2 schieters met veermechanisme, een cockpit die open kan, uitklapbare vleugels, een afneembare mecha en 2 miniduikboten. Hoogwaarde NINJAGO speelset Deze onderwaterspeelset bevat maar liefst 10 minifiguren: Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole en Scuba Lloyd, elk met zwemvliezen, duikuitrusting en wapens om het op te nemen tegen het kwaadaardige kwartet van prins Kalmaar, een Maaray bewaker en 2 Wu Bots. Fantasierijke en leuke bouwsets voor kinderen NINJAGO speelgoed neemt kinderen mee naar een boeiende fantasiewereld boordevol actie. Jonge bouwers genieten van het bouwproces voordat ze samen met hun ninjahelden allerlei avonturen beleven en het opnemen tegen hun vijanden met een geweldige collectie vliegtuigen, draken en mecha. Producteigenschappen: LEGO® NINJAGO® Hydro Bounty (71756) is een speelset boordevol actie met een duikboot met leuke functies, waarmee ninjafans allerlei spannende verhalen onder de zeespiegel kunnen naspelen. Inclusief 10 minifiguren uit de NINJAGO®: Seabound tv-serie: Scuba Kai, Scuba Cole, Scuba Jay, Scuba Lloyd, Scuba Zane en Scuba Nya, prins Kalmaar, een Maaray bewaker en 2 Wu Bots. De Hydro Bounty heeft 2 schieters met veermechanisme, 2 uitklapbare vleugels, een cockpit die open kan en een afneembare mecha, en herbergt ook nog eens 2 coole miniduikboten. Deze speelgoedduikboot met maar liefst 1159 onderdelen voor kinderen van 9 jaar en ouder is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen, dat ze vol trots aan hun vrienden zullen laten zien. De Hydro Bounty is ca. 15 cm hoog, 59 cm lang en 30 cm breed – de ideale afmetingen om thuis mee te spelen of ergens op een mooi plekje neer te zetten wanneer er even niet mee wordt gespeeld. Bekijk ook de andere NINJAGO® sets die zijn geïnspireerd op de tv-serie NINJAGO: Seabound, waaronder Waterdraak (71754), Lloyd's Hydro Mech (71750) en Tempel van de Eindeloze Zee (71755). LEGO® NINJAGO® bestaat uit een geweldige collectie gedetailleerde speelsets die elk kind graag zou willen hebben. Kinderen leren bovendien spelenderwijs belangrijke ninjawaarden, zoals moed, zelfopoffering en het belang van familie. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar heb je echt geen ninjavaardigheden voor nodig! LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus je kinderen zijn in veilige handen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016912340
Legocode 71756
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912340

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912340 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71756

Waar is LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756 met het legonummer 71756 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756 is 71756 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Hydro Bounty - 71756 momenteel in de aanbieding is.