LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Jonge kinderen kunnen hun bouwvaardigheden ontwikkelen met de indrukwekkende set Kai's zwaardmotor (71734). De set bevat een motor, een katapult die objecten kan wegschieten en 2 minifiguren waarmee kleine bouwers urenlang speelplezier kunnen beleven. Leer bouwen met LEGO® startsets Dit LEGO speelgoed is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 4 jaar...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€10.94

Beste deal bij: Wehkamp

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€10.94

32% Goedkoper

€11.98

26% Goedkoper

€12.94

20% Goedkoper

€12.94

20% Goedkoper

€14.98

7% Goedkoper

€15.94

1% Goedkoper

€16.18

Beschrijving LEGO

Jonge kinderen kunnen hun bouwvaardigheden ontwikkelen met de indrukwekkende set Kai's zwaardmotor (71734). De set bevat een motor, een katapult die objecten kan wegschieten en 2 minifiguren waarmee kleine bouwers urenlang speelplezier kunnen beleven. Leer bouwen met LEGO® startsets Dit LEGO speelgoed is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 4 jaar een gave bouw- en speelervaring te bieden. Elk zakje stenen in de doos bevat een model en een personage om te bouwen, waardoor de actie direct kan beginnen. Inclusief een startsteen met daarop een deel van de basis om snel te gaan bouwen. Plezier voor het hele gezin Met LEGO...

Jonge kinderen kunnen hun bouwvaardigheden ontwikkelen met de indrukwekkende set Kai's zwaardmotor (71734). De set bevat een motor, een katapult die objecten kan wegschieten en 2 minifiguren waarmee kleine bouwers urenlang speelplezier kunnen beleven. Leer bouwen met LEGO® startsets Dit LEGO speelgoed is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 4 jaar een gave bouw- en speelervaring te bieden. Elk zakje stenen in de doos bevat een model en een personage om te bouwen, waardoor de actie direct kan beginnen. Inclusief een startsteen met daarop een deel van de basis om snel te gaan bouwen. Plezier voor het hele gezin Met LEGO 4+ sets kunnen volwassenen en kinderen samen bouwen. De simpele instructies met afbeeldingen helpen kinderen tijdens het bouwproces. Ook beschikken de sets over Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Deze interactieve handleiding bevat zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus zodat kinderen optimaal van de bouwervaring kunnen genieten. Producteigenschappen: Met LEGO® NINJAGO® Kai's zwaardmotor (71734) leren kinderen bouwen. Vervolgens kunnen ze zelf de tofste ninja-avonturen bedenken met de motor en katapult die objecten kan wegschieten. De speelset is inclusief 2 minifiguren: ninja Kai en de kwaadaardige slangenkrijger Rattla, plus een startsteen waardoor kinderen snel kunnen beginnen met bouwen en spelen. Kinderen kunnen spannende duels naspelen en op de geweldige ninjamotor de strijd aangaan met Rattla en zijn werkende katapult. Wil je een kind van 4 jaar of ouder verwennen met iets speciaals? Dan is dit een ideale beloning, want de set biedt uren speelplezier. Ook heel geschikt als cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen. Kai's zwaardmotor is ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed – precies groot genoeg om neer te zetten in een kinderkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt. De simpele instructies met afbeeldingen nemen kinderen stap voor stap mee door het bouwproces. Kinderen profiteren van een nog leukere bouwervaring met Instructions PLUS. Met de digitale zoom-, draai- en weergavefuncties wordt bouwen net zo leuk als spelen. Met 4+ speelsets leren jonge kinderen bouwen, terwijl de rest van het gezin gezellig mee kan doen. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar hoef je echt geen ninja voor te zijn! LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus je kinderen zijn in veilige handen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016912555
Legocode 71734
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912555

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912555 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71734

Waar is LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734 met het legonummer 71734 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734 is 71734 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Legacy Kai's Zwaardmotor - 71734 momenteel in de aanbieding is.