LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Neem het samen met Jay en zijn geweldige Electro Mecha op tegen de schurk Eyezor. Stap in de cockpit van de mecha en stort je in de strijd met het coole ronddraaiende mes en het zwaard. Waah! Kijk uit voor Eyezors auto, die is voorzien van een krachtige schieter die...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€17.94

Beste deal bij: Wehkamp

36 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€17.94

36% Goedkoper

€24.99

11% Goedkoper

€27.94

Beschrijving LEGO

Neem het samen met Jay en zijn geweldige Electro Mecha op tegen de schurk Eyezor. Stap in de cockpit van de mecha en stort je in de strijd met het coole ronddraaiende mes en het zwaard. Waah! Kijk uit voor Eyezors auto, die is voorzien van een krachtige schieter die je onder vuur neemt! Je moet ook de gevaarlijke spinnen en schorpioenen zien te ontwijken. Zorg ervoor dat je wint in dit gevecht tussen goed en kwaad en de ninja's aan de overwinning helpt! Leren bouwen met LEGO® NINJAGO® sets Dit coole ninjaspeelgoed is speciaal ontworpen om kleine bouwers vanaf...

Neem het samen met Jay en zijn geweldige Electro Mecha op tegen de schurk Eyezor. Stap in de cockpit van de mecha en stort je in de strijd met het coole ronddraaiende mes en het zwaard. Waah! Kijk uit voor Eyezors auto, die is voorzien van een krachtige schieter die je onder vuur neemt! Je moet ook de gevaarlijke spinnen en schorpioenen zien te ontwijken. Zorg ervoor dat je wint in dit gevecht tussen goed en kwaad en de ninja's aan de overwinning helpt! Leren bouwen met LEGO® NINJAGO® sets Dit coole ninjaspeelgoed is speciaal ontworpen om kleine bouwers vanaf 4 jaar een geweldige speelervaring te bieden. In de doos vinden ze in elk zakje een compleet model en een personage om te bouwen, zodat ze snel aan de slag kunnen. Er is ook een startsteen – een deels gebouwde basis om het bouwen makkelijker te maken. Plezier voor het hele gezin LEGO® 4+ sets zijn ideaal voor ouders die samen met hun kinderen willen bouwen. Naast een stapsgewijze papieren handleiding in de doos, bevat deze set ook Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Deze interactieve handleiding heeft zoom- en draaifuncties waarmee kinderen nog meer uit het bouwproces halen. Producteigenschappen: Met LEGO® NINJAGO® Jay's Electro Mecha (71740) leren kinderen bouwen voordat ze allerlei leuke gevechten voeren met een verstelbare speelgoedmecha en een ninja-auto. Speelgoedset boordevol actie met 2 minifiguren uit seizoen 4 van de NINJAGO® tv-serie: ninja Jay en de schurk Eyezor, plus een startsteen waarmee kinderen snel kunnen gaan bouwen en spelen. Deze geweldige speelgoedmecha beschikt over verstelbare armen en benen, een ronddraaiend mes en een groot zwaard in zijn handen, plus een cockpit voor Jay om allerlei leuke verhalen te bedenken. Eyezors speelgoedauto heeft bovenop een ronddraaiend platform met een schieter waarmee kinderen noppen af kunnen vuren voor allerlei leuke gevechtsscènes. Deze ninjaspeelset bestaat uit slechts 106 onderdelen en vormt een simpel en leuk bouwwerk voor kinderen vanaf 4 jaar – een ideaal cadeautje voor kinderen die een beloning hebben verdiend. Jay's Electro Mecha is ca. 17 cm hoog, 10 cm lang en 16 cm breed. De mecha ziet er ook fantastisch uit in een kinderkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt. Kinderen profiteren van een nog leukere bouwervaring met Instructions PLUS. Met de digitale zoom-, draai- en weergavefuncties wordt bouwen net zo leuk als spelen. Met 4+ speelsets leren kinderen bouwen met simpele en eenvoudig te begrijpen instructies, terwijl de rest van het gezin gezellig mee kan doen. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent van elkaar te halen zijn. Daar hoef je echt geen ninja voor te zijn! LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus je kinderen zijn in veilige handen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016889574
Legocode 71740
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889574

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889574 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71740

Waar is LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740 met het legonummer 71740 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740 is 71740 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Legacy 4+ Jay's Electro Mecha - 71740 momenteel in de aanbieding is.