LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Vlieg in Jay's Storm Fighter naar Nya om haar te helpen de Serpenten te verslaan! Spring in de cockpit van dit supersnelle straalvliegtuig en stijg zo snel mogelijk op. Klap de vleugels uit om de enorme gouden zwaarden te onthullen. Val Pythor en Lasha aan met de boordwapens met vuurmechanisme!...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€149.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€149.99

Beschrijving LEGO

Vlieg in Jay's Storm Fighter naar Nya om haar te helpen de Serpenten te verslaan! Spring in de cockpit van dit supersnelle straalvliegtuig en stijg zo snel mogelijk op. Klap de vleugels uit om de enorme gouden zwaarden te onthullen. Val Pythor en Lasha aan met de boordwapens met vuurmechanisme! Herover het Gouden Wapen van Jay, de Nunchucks van de Bliksem, en zorg vervolgens dat je zo snel mogelijk wegkomt! Eigenschappen: Inclusief 4 LEGO® NINJAGO® minifiguren: Jay, Nya, Pythor en Lasha. Jay's Storm Fighter heeft een cockpit die open kan, plaats biedt aan een minifiguur en is voorzien van een...

Vlieg in Jay's Storm Fighter naar Nya om haar te helpen de Serpenten te verslaan! Spring in de cockpit van dit supersnelle straalvliegtuig en stijg zo snel mogelijk op. Klap de vleugels uit om de enorme gouden zwaarden te onthullen. Val Pythor en Lasha aan met de boordwapens met vuurmechanisme! Herover het Gouden Wapen van Jay, de Nunchucks van de Bliksem, en zorg vervolgens dat je zo snel mogelijk wegkomt! Eigenschappen: Inclusief 4 LEGO® NINJAGO® minifiguren: Jay, Nya, Pythor en Lasha. Jay's Storm Fighter heeft een cockpit die open kan, plaats biedt aan een minifiguur en is voorzien van een opbergruimte, 2 boordwapens met veermechanisme, uitklapbare vleugels en uitvouwbare goudkleurige zwaarden. Dit LEGO® NINJAGO® speelgoed bevat ook het Gouden Wapen van Jay, de Nunchucks van de Bliksem, met een bouwbare Serpentenbasis. Wapens: de speer van LEGO® NINJAGO® ninja Nya, de Serpentenstaf van Pythor en de korte Serpentendolk van Lasha. Verzamel ook de Gouden Wapens uit de LEGO® NINJAGO® sets 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane, 70669 Cole's Grondboor en 70670 Het Spinjitzu klooster. Het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment bestaat uit nieuwe versies van populair ninjaspeelgoed uit de afgelopen seizoenen waarmee je onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie kunt naspelen. Jay's Storm Fighter straalvliegtuig is ca. 8 cm hoog, 28 cm lang en 30 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016367485
Legocode 70668
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367485

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367485 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70668

Waar is LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668 met het legonummer 70668 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668 is 70668 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Legacy Jay's Storm Fighter - 70668 momenteel in de aanbieding is.