LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Ninjafans kunnen allerlei onderwateravonturen uit de tv-serie LEGO® NINJAGO®: Seabound naspelen met de Tempel van de Eindeloze Zee (71755). Deze gedetailleerde ninjaspeelset bevat een laboratorium, een gevangenis, een duikboot, een mantarog en de geketende zeeslang Wojira. Een speelset die kinderen versteld doet staanDe set is inclusief 7 minifiguren: Scuba Kai,...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€114.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€120.99

€114.95

Beschrijving LEGO

Ninjafans kunnen allerlei onderwateravonturen uit de tv-serie LEGO® NINJAGO®: Seabound naspelen met de Tempel van de Eindeloze Zee (71755). Deze gedetailleerde ninjaspeelset bevat een laboratorium, een gevangenis, een duikboot, een mantarog en de geketende zeeslang Wojira. Een speelset die kinderen versteld doet staanDe set is inclusief 7 minifiguren: Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar en 2 Maaray bewakers waarmee kinderen allerlei geweldige confrontaties uit kunnen vechten om de controle over de belangrijke golf- en stormamuletten in de set. Geweldig cadeau om samen mee te spelenLEGO NINJAGO bouwsets nemen kinderen mee naar een fantasiewereld boordevol actie. Daar kunnen...

Ninjafans kunnen allerlei onderwateravonturen uit de tv-serie LEGO® NINJAGO®: Seabound naspelen met de Tempel van de Eindeloze Zee (71755). Deze gedetailleerde ninjaspeelset bevat een laboratorium, een gevangenis, een duikboot, een mantarog en de geketende zeeslang Wojira. Een speelset die kinderen versteld doet staanDe set is inclusief 7 minifiguren: Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar en 2 Maaray bewakers waarmee kinderen allerlei geweldige confrontaties uit kunnen vechten om de controle over de belangrijke golf- en stormamuletten in de set. Geweldig cadeau om samen mee te spelenLEGO NINJAGO bouwsets nemen kinderen mee naar een fantasiewereld boordevol actie. Daar kunnen ze het samen met hun favoriete ninjahelden opnemen tegen het kwaad met een schitterende collectie ninjaspeelgoed, waaronder vliegtuigen, auto's en mecha. Producteigenschappen: De ninjaspeelset Tempel van de Eindeloze Zee (71755) bevat een schitterend gedetailleerde onderwaterschuilplaats boordevol coole functies waarmee kinderen alle actie uit de tv-serie NINJAGO®: Seabound kunnen naspelen. Inclusief 7 minifiguren: Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar en 2 Maaray bewakers, waarmee alle ingrediënten aanwezig zijn voor grootse gevechten onder de waterspiegel. De speelgoedtempel bevat een laboratorium, een gevangenis, een duikboot, een mantarog, de zeeslang Wojira in ketenen, plus 2 amuletten met een displaystandaard. Deze speelset met maar liefst 1060 onderdelen is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 9 jaar die van leuke bouwprojecten houden en graag als ninja's spelen. De Tempel van de Eindeloze Zee is ca. 26 cm hoog, 11 cm lang en 57 cm breed – een opvallend formaat waarmee het zeker indruk weet te maken. Bekijk ook de andere sets uit de NINJAGO®: Seabound tv-serie, waaronder de Ninja sub-speeder (71752), Lloyd's Hydro Mech (71750) en de Waterdraak (71754). LEGO® NINJAGO® speelgoed neemt kinderen mee naar een spannende fantasiewereld boordevol actie, waar ze het samen met hun ninjahelden urenlang kunnen opnemen tegen een heleboel schurken. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar heb je echt geen ninjakrachten voor nodig! LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus je kinderen zijn in veilige handen met LEGO speelsets.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016912333
Legocode 71755
Leeftijd 3 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912333

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912333 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71755

Waar is LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755 met het legonummer 71755 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755 is 71755 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Tempel van de Eindeloze Zee - 71755 momenteel in de aanbieding is.