LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Attentie, Ninja-helden! Iedereen instappen voor het beslissende luchtduel tussen de Destiny’s Bounty en Moro, het opperste Geest en de Meester der Wind! Bekijk de rijke details van dit prachtige LEGO NINJAGO schip, zoals een afneembaar dak-element met Nya’s werkplaats en een airbike. Til het schip op aan het handvat, trim...

Lees meer..
4.4/5
Lees alle reviews

€234.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€234.95

Beschrijving LEGO

Attentie, Ninja-helden! Iedereen instappen voor het beslissende luchtduel tussen de Destiny’s Bounty en Moro, het opperste Geest en de Meester der Wind! Bekijk de rijke details van dit prachtige LEGO NINJAGO schip, zoals een afneembaar dak-element met Nya’s werkplaats en een airbike. Til het schip op aan het handvat, trim de zeilen met de hendel en vlieg ervandoor naar het strijdperk in de lucht. Ontwijk de bijtende kaken en zwiepende staart van de Geestdraak en open het vuur met het driedubbele noppenschieter-boordgeschut. Trek het dubbele harpoenkanon naar buiten om de transformatie-functie van de motoren te activeren. Lanceer de airbike om...

Attentie, Ninja-helden! Iedereen instappen voor het beslissende luchtduel tussen de Destiny’s Bounty en Moro, het opperste Geest en de Meester der Wind! Bekijk de rijke details van dit prachtige LEGO NINJAGO schip, zoals een afneembaar dak-element met Nya’s werkplaats en een airbike. Til het schip op aan het handvat, trim de zeilen met de hendel en vlieg ervandoor naar het strijdperk in de lucht. Ontwijk de bijtende kaken en zwiepende staart van de Geestdraak en open het vuur met het driedubbele noppenschieter-boordgeschut. Trek het dubbele harpoenkanon naar buiten om de transformatie-functie van de motoren te activeren. Lanceer de airbike om de aanvallen van Moro’s Geest-Ninja en de gevaarlijke Skreemers af te weren. Bescherm het Aero-zwaard tegen de vreselijke Spoken. Inclusief 9 minifiguren met diverse wapen- en accessoire-elementen: Lloyd, Nya, Cole, Battle Wu, Moro, Zwaardmeester Bansha, Boogmeester Soul Archer, Zeismeester Ghoultar en Geest-Ninja Spyder.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702015347358
Legocode 70738
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015347358

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015347358 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70738

Waar is LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738 met het legonummer 70738 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738 is 70738 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Laatste Vlucht van de Destiny's Bounty - 70738 momenteel in de aanbieding is.