LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Race rond in Cole's Speederwagen en zorg ervoor dat hij niet in het gevaarlijke videospel Prime Empire komt vast te zitten. Maar pas op! Digi Cole wordt achternagezeten door de boosaardige Hausner op zijn hoverboard. Hausner wil hem namelijk vangen met zijn ketting en Prime-controllerwapen. Aan jou de taak hem...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€12.94

Beste deal bij: Alternate

48 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.94

48% Goedkoper

€12.94

48% Goedkoper

€14.98

40% Goedkoper

€24.95

Beschrijving LEGO

Race rond in Cole's Speederwagen en zorg ervoor dat hij niet in het gevaarlijke videospel Prime Empire komt vast te zitten. Maar pas op! Digi Cole wordt achternagezeten door de boosaardige Hausner op zijn hoverboard. Hausner wil hem namelijk vangen met zijn ketting en Prime-controllerwapen. Aan jou de taak hem te verslaan en de kostbare Key-Tana in je bezit te houden. Digi Cole moet deze strijd winnen! Eigenschappen: Leuke LEGO® NINJAGO® autoset van Cole's Speederwagen. Deze eenvoudig te bouwen LEGO set met overzichtelijke bouwstappen is voor kleuters de ideale manier om te leren bouwen en hun zelfvertrouwen te versterken. Deze...

Race rond in Cole's Speederwagen en zorg ervoor dat hij niet in het gevaarlijke videospel Prime Empire komt vast te zitten. Maar pas op! Digi Cole wordt achternagezeten door de boosaardige Hausner op zijn hoverboard. Hausner wil hem namelijk vangen met zijn ketting en Prime-controllerwapen. Aan jou de taak hem te verslaan en de kostbare Key-Tana in je bezit te houden. Digi Cole moet deze strijd winnen! Eigenschappen: Leuke LEGO® NINJAGO® autoset van Cole's Speederwagen. Deze eenvoudig te bouwen LEGO set met overzichtelijke bouwstappen is voor kleuters de ideale manier om te leren bouwen en hun zelfvertrouwen te versterken. Deze autoset met Digi Cole en Hausner op zijn hoverboard bevat een startsteenchassis waardoor het makkelijker wordt om de Speederwagen te bouwen. Kleuters zullen het geweldig vinden hun fantasie te gebruiken en scènes uit Prime Empire na te spelen. Dit coole speelgoed is nieuw vanaf januari 2020 en is inclusief bouwbare figuren van NINJAGO® Digi Cole en Hausner, waarmee kinderen onvergetelijke avonturen kunnen beleven in het videospel Prime Empire. Deze autoset met 52 onderdelen biedt jongens een meisjes van 4 jaar en ouder een eenvoudige bouwuitdaging en is een geweldig cadeautje voor de feestdagen. De speelset stimuleert fantasierijk spelen en zal gegarandeerd in de smaak vallen bij ninjafans die dol zijn op de spannende NINJAGO® wereld. LEGO® NINJAGO® auto's zijn ideaal om thuis mee te spelen, maar kunnen ook eenvoudig in een tas worden gestopt voor speelplezier onderweg. De Speederwagen is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed. Voor deze autoset zijn geen batterijen nodig. De set wordt gevoed door de fantasie van kinderen, waardoor ze eindeloze races en NINJAGO® duels kunnen houden. Kleuters leren bouwen aan de hand van Instructions PLUS met intuïtieve zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus. Ze zullen het geweldig vinden om deze bouwinstructies te gebruiken, omdat hun actiespeelgoed erdoor tot leven komt. LEGO® 4+ bouwbaar speelgoed laat jonge kinderen kennismaken met een enorm universum met hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden en helpt hen het doel van de verschillende bouwstappen te begrijpen, wat hun zelfvertrouwen vergroot. LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn – zowel op aarde als in de NINJAGO® wereld. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO bouwsets beleef of geef je altijd zorgeloos speelplezier.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016616927
Legocode 71706
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616927

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616927 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71706

Waar is LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706 met het legonummer 71706 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706 is 71706 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO 4+ Cole's Speederwagen - 71706 momenteel in de aanbieding is.