LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NEXO KNIGHTS

Ultieme Axl heeft altijd honger - maar deze zwaargewicht ridder heeft ook best trek in een potje knokken met Jestro en de lavamonsters. Als voorafje deel je een paar stevige dreunen uit met zijn enorme vuisten! Daarna trek je de vijand naar je toe met de magnetiseer-knots en serveer je...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€37.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€37.95

Beschrijving LEGO

Ultieme Axl heeft altijd honger - maar deze zwaargewicht ridder heeft ook best trek in een potje knokken met Jestro en de lavamonsters. Als voorafje deel je een paar stevige dreunen uit met zijn enorme vuisten! Daarna trek je de vijand naar je toe met de magnetiseer-knots en serveer je een portie pijn met de rondtollende zwaarden! Upgrade je strijd-vaardigheden door de schilden te scannen en 3 NEXO Powers te verkrijgen voor je digitale collectie van unieke krachten, waarmee je het kunt opnemen tegen Jestro en de helse lava-monsters in de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: Merlok 2.0 app. Scan voor...

Ultieme Axl heeft altijd honger - maar deze zwaargewicht ridder heeft ook best trek in een potje knokken met Jestro en de lavamonsters. Als voorafje deel je een paar stevige dreunen uit met zijn enorme vuisten! Daarna trek je de vijand naar je toe met de magnetiseer-knots en serveer je een portie pijn met de rondtollende zwaarden! Upgrade je strijd-vaardigheden door de schilden te scannen en 3 NEXO Powers te verkrijgen voor je digitale collectie van unieke krachten, waarmee je het kunt opnemen tegen Jestro en de helse lava-monsters in de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: Merlok 2.0 app. Scan voor 3 NEXO Powers: Knotsknuisten, Magnetiseerder en Versteencirkel.

Kenmerken
Serie LEGO NEXO KNIGHTS
Merk LEGO
EAN 5702015594455
Legocode 70336
Leeftijd 12 - 100 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015594455

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015594455 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NEXO KNIGHTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70336

Waar is LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336 met het legonummer 70336 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336?

Het lego nummer van LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336 is 70336 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Axl - 70336 momenteel in de aanbieding is.