LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NEXO KNIGHTS

Beuk je vijanden alle kanten op in dit kolossale strijdharnas met supergroot zwaard. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie Nexo Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo Nexo Powers en die te scannen met de gratis LEGO Nexo Knights:...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€42.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€42.95

Beschrijving LEGO

Beuk je vijanden alle kanten op in dit kolossale strijdharnas met supergroot zwaard. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie Nexo Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo Nexo Powers en die te scannen met de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app. Kies uit vijf Nexo Powers: 'Titanium zwaard', 'Metalen griffioenveren', 'Beveelbrul', 'Vuurvlam' en 'Kippenkracht'. Alleen als ze hun strijdharnassen dragen, kunnen de Nexo Knights helden een Combo Nexo Power in hun eentje beheersen! Inclusief een speciale Clay minifiguur. Combineer het strijdharnas met voertuigen uit andere LEGO Nexo Knights...

Beuk je vijanden alle kanten op in dit kolossale strijdharnas met supergroot zwaard. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie Nexo Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo Nexo Powers en die te scannen met de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app. Kies uit vijf Nexo Powers: 'Titanium zwaard', 'Metalen griffioenveren', 'Beveelbrul', 'Vuurvlam' en 'Kippenkracht'. Alleen als ze hun strijdharnassen dragen, kunnen de Nexo Knights helden een Combo Nexo Power in hun eentje beheersen! Inclusief een speciale Clay minifiguur. Combineer het strijdharnas met voertuigen uit andere LEGO Nexo Knights sets om het uit te breiden met futuristische functies! Eigenschappen: • De set bestaat uit een strijdharnas om zelf te bouwen met in allerlei standen verstelbare ledematen en een cockpit met ruimte voor een minifiguur. • Bij de set hoort ook een enorm zwaard om zelf te bouwen. • Accessoire-elementen: Combo Nexo Power schild en vijf Nexo Powers met scanfunctie. • Download de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming. • Scan de schilden voor elk van de vijf Nexo Powers ('Titanium zwaard', 'Metalen griffioenveren', 'Beveelbrul', 'Vuurvlam' en 'Kippenkracht') en bedenk je eigen combinaties ervan om af te rekenen met de Steenmonsters in de LEGO Nexo Knights game.

Kenmerken
Serie LEGO NEXO KNIGHTS
Merk LEGO
EAN 5702015867825
Legocode 70362
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015867825

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015867825 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NEXO KNIGHTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70362

Waar is LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362 met het legonummer 70362 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362?

Het lego nummer van LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362 is 70362 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Nexo Knights Strijdharnas Clay - 70362 momenteel in de aanbieding is.