LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Breng de populaire Minecraft® game tot leven met dit Nether-portaal speelgoed boordevol actie. De set LEGO® Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal (21255) biedt spelers eindeloze bouw- en speelavonturen met een aantal bekende Minecraft mobs. Kinderen die van Minecraft avonturen houden, zullen dol zijn op dit model. Een leuk cadeau voor...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€30.95

Beste deal bij: Bol

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€30.95

30% Goedkoper

€43.94

Beschrijving LEGO

Breng de populaire Minecraft® game tot leven met dit Nether-portaal speelgoed boordevol actie. De set LEGO® Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal (21255) biedt spelers eindeloze bouw- en speelavonturen met een aantal bekende Minecraft mobs. Kinderen die van Minecraft avonturen houden, zullen dol zijn op dit model. Een leuk cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder.Dit bouwspeelgoed bevat een figuur van een orkstrijder met een speciale skin die door een Minecraft Nether-portaal reist naar de grens tussen het Helrode bos en de Basalt Deltas. Terwijl spelers het bos verkennen, moeten ze het opnemen tegen een aantal mobs uit het spel:...

Breng de populaire Minecraft® game tot leven met dit Nether-portaal speelgoed boordevol actie. De set LEGO® Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal (21255) biedt spelers eindeloze bouw- en speelavonturen met een aantal bekende Minecraft mobs. Kinderen die van Minecraft avonturen houden, zullen dol zijn op dit model. Een leuk cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder.Dit bouwspeelgoed bevat een figuur van een orkstrijder met een speciale skin die door een Minecraft Nether-portaal reist naar de grens tussen het Helrode bos en de Basalt Deltas. Terwijl spelers het bos verkennen, moeten ze het opnemen tegen een aantal mobs uit het spel: 2 magmakubussen, een kopstotende hoglin en een Minecraft Ghast die schijven uit zijn bek schiet. Voor extra spanning heeft de Ghast de reputatie portalen te vernietigen, zodat spelers niet meer weg kunnen! Jonge bouwers zullen ook dol zijn op de LEGO Builder app, waarmee ze kunnen inzoomen, modellen kunnen draaien in 3D en hun voortgang kunnen bijhouden.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702017583310
Legocode 21255
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017583310

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017583310 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21255

Waar is LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255 met het legonummer 21255 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255 is 21255 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal - 21255 momenteel in de aanbieding is.