LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Pak je schaar en ga aan de slag op deze schapenboerderij met een berk, een hek en een riviertje met stapstenen. Verbouw tarwe voor je vee en kweek bloemen waarmee je de wol kunt kleuren. Verzorg het Minecraft™ lammetje, scheer de gekleurde schapen en verzamel blokken wol. Laat je creativiteit...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€38.90

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€38.90

Beschrijving LEGO

Pak je schaar en ga aan de slag op deze schapenboerderij met een berk, een hek en een riviertje met stapstenen. Verbouw tarwe voor je vee en kweek bloemen waarmee je de wol kunt kleuren. Verzorg het Minecraft™ lammetje, scheer de gekleurde schapen en verzamel blokken wol. Laat je creativiteit vervolgens de vrije loop en bouw een enorm schaap, een megapapegaai, een groot hart of een van je eigen coole creaties om je boerderij nog mooier te maken! Bedenk en bouw je eigen LEGO® Minecraft avonturen met deze geweldige LEGO Minecraft speelset! • Inclusief een minifiguur van Steve, plus figuren...

Pak je schaar en ga aan de slag op deze schapenboerderij met een berk, een hek en een riviertje met stapstenen. Verbouw tarwe voor je vee en kweek bloemen waarmee je de wol kunt kleuren. Verzorg het Minecraft™ lammetje, scheer de gekleurde schapen en verzamel blokken wol. Laat je creativiteit vervolgens de vrije loop en bouw een enorm schaap, een megapapegaai, een groot hart of een van je eigen coole creaties om je boerderij nog mooier te maken! Bedenk en bouw je eigen LEGO® Minecraft avonturen met deze geweldige LEGO Minecraft speelset! • Inclusief een minifiguur van Steve, plus figuren van een rood schaap, een geel schaap en een lammetje die nieuw zijn vanaf augustus 2019. • De set bevat een Minecraft™ boerderij met een berk, een hek, een riviertje, stapstenen, gewassen, bloemen, 2 gekleurde Minecraft schapen en een lammetje, plus gekleurde LEGO® stenen waarmee 1 van de 3 leuke creaties gebouwd kan worden om de boerderij nog mooier te maken. • Dit Minecraft™ speelgoed bevat ook extra LEGO® stenen voor nog meer creatieve bouwmogelijkheden. • Pak je schaar en ga aan de slag op de schapenboerderij! • Bouw 1 van de 3 modellen of bedenk zelf een creatie om de boerderij nog persoonlijker te maken. • Eenvoudig te herbouwen modulair ontwerp waarmee snel en gemakkelijk iets anders te bouwen is. • Accessoires: een schaar om schapen te scheren. • Gebruik je fantasie: bouw deze set om voor nog meer LEGO® Minecraft™ creaties! • Deze LEGO® Minecraft™ speelset bevat meer dan 250 onderdelen. • De boerderij is ca. 12 cm hoog, 19 cm breed en 14 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016370911
Legocode 21153
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370911

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370911 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21153

Waar is LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153 met het legonummer 21153 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153 is 21153 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De Schapenboerderij - 21153 momenteel in de aanbieding is.