LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Minecraft spelers kunnen pompoenkwekers worden met LEGO Minecraft De pompoenboerderij (21248). Met een van de populairste personages uit de game en een lastige heks in de hoofdrol, inspireert deze veelzijdige speelset kinderen van 8 jaar en ouder eindeloze avonturen boordevol actie. Deze aanpasbare speelset met leuke minecraft figuren neemt kinderen...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€28.49

Beste deal bij: Bol

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€28.49

35% Goedkoper

€31.95

27% Goedkoper

€43.94

Beschrijving LEGO

Minecraft spelers kunnen pompoenkwekers worden met LEGO Minecraft De pompoenboerderij (21248). Met een van de populairste personages uit de game en een lastige heks in de hoofdrol, inspireert deze veelzijdige speelset kinderen van 8 jaar en ouder eindeloze avonturen boordevol actie. Deze aanpasbare speelset met leuke minecraft figuren neemt kinderen mee naar het beruchte moeras van de game en bevat het hoofdpersonage Minecraft Steve op een boerderij in de vorm van een pompoen. Het speelgoed huis heeft een gemeubileerd interieur, inclusief een bed, een werkbank, een oven en een kikkerlamp. Buiten is een pompoenveldje dat Steve met zijn schoffel bewerkt....

Minecraft spelers kunnen pompoenkwekers worden met LEGO Minecraft De pompoenboerderij (21248). Met een van de populairste personages uit de game en een lastige heks in de hoofdrol, inspireert deze veelzijdige speelset kinderen van 8 jaar en ouder eindeloze avonturen boordevol actie. Deze aanpasbare speelset met leuke minecraft figuren neemt kinderen mee naar het beruchte moeras van de game en bevat het hoofdpersonage Minecraft Steve op een boerderij in de vorm van een pompoen. Het speelgoed huis heeft een gemeubileerd interieur, inclusief een bed, een werkbank, een oven en een kikkerlamp. Buiten is een pompoenveldje dat Steve met zijn schoffel bewerkt. Als een heks drankjes naar Steve gooit en hij zich verdedigt met zijn boog. De set bevat ook kikker dieren figuren, een speelgoed boot en een kist met een ei en suiker, waarmee kinderen pompoentaart kunnen bakken! Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, sets in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met de leuke LEGO Builder app. Dit Minecraft speelgoed huis is een tof cadeau voor kinderen, jongens en meisjes. Afmetingen: de speelset is ca. 11 cm hoog, 27 cm breed en 14 cm diep. Eigenschappen De LEGO Minecraft De pompoenboerderij set bestaat uit een bouwbaar Minecraft huis uit het beruchte moeras, plus klassieke Minecraft figuren en coole accessoires Minecraft-fans kunnen Steve's pompoenvormige speelgoed huis en het omringende pompoenveld bouwen, plus coole details uit de game ontdekken, zoals een knutseltafel, een oven, een kikkerlicht, een speelgoed boot en een schatkist met een ei en suiker De set bevat een van de populairste Minecraft-personages, Steve, uitgerust met een schoffel en een boog, plus een heks met drankjes en een kikker met kikkerdril Met deze LEGO Minecraft set kunnen kinderen een pompoenvormig huis bouwen, een pompoenveld onderhouden, vechten tegen een heks met drankjes, varen met een speelgoed boot en ingrediënten combineren om pompoentaart te 'maken' Geef Minecraft- en bouwliefhebbers vanaf 8 jaar een uniek verjaardagscadeau, kerstcadeau of bijzonder geschenk voor een andere gelegenheid met deze veelzijdige Minecraft speelset gevuld met avontuur

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702017415833
Legocode 21248
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415833

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415833 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21248

Waar is LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248 met het legonummer 21248 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248 is 21248 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De pompoenboerderij Speelgoed Boerderij Huis Halloween Set met Minifiguren - 21248 momenteel in de aanbieding is.