LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Met dit indrukwekkende LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport (76951) constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 7 jaar spannende avonturen uit de film Jurassic World: Dominion beleven door de dino's te tracken vanuit een off-road terreinwagen. Kinderen spelen de verhalen vol actie na met dit leuke LEGO Jurassic World speelgoed,...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€39.50

Beste deal bij: Bol

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.50

29% Goedkoper

€49.99

€44.99

20% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Met dit indrukwekkende LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport (76951) constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 7 jaar spannende avonturen uit de film Jurassic World: Dominion beleven door de dino's te tracken vanuit een off-road terreinwagen. Kinderen spelen de verhalen vol actie na met dit leuke LEGO Jurassic World speelgoed, met 3 minifiguren van Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler en een beveiliger, en dinosaurus figuren van een Pyroraptor en een Dilophosaurus. Bij deze speelset vind je een coole off-road terreinwagen met een laboratorium en plaats voor 2 minifiguren. De terreinwagen is voorzien van een verwijderbare dinosaurustracker en een afkoppelbare aanhangwagen...

Met dit indrukwekkende LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport (76951) constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 7 jaar spannende avonturen uit de film Jurassic World: Dominion beleven door de dino's te tracken vanuit een off-road terreinwagen. Kinderen spelen de verhalen vol actie na met dit leuke LEGO Jurassic World speelgoed, met 3 minifiguren van Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler en een beveiliger, en dinosaurus figuren van een Pyroraptor en een Dilophosaurus. Bij deze speelset vind je een coole off-road terreinwagen met een laboratorium en plaats voor 2 minifiguren. De terreinwagen is voorzien van een verwijderbare dinosaurustracker en een afkoppelbare aanhangwagen met een kooi die open kan en waar een dinosaurusfiguur in past. Er zijn LEGO Jurassic World bouwsets voor fans van alle leeftijden, of ze nu legendarische scènes willen naspelen of zich graag bezig houden met het bouwen en neerzetten van de modellen. Bij de sets zijn instructies met afbeeldingen inbegrepen, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers vol vertrouwen kunnen bouwen en kunnen genieten van het bouwproces. Dit constructie speelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van dinosaurussen en spannende actie houden - voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon als verrassing. Eigenschappen: Achtervolg 2 dino's en probeer ze te vangen met dit leuke LEGO constructie speelgoed inclusief off-road terreinwagen, geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. De terreinwagen biedt plaats aan 2 minifiguren en is voorzien van een verwijderbare dinosaurustracker en een afkoppelbare aanhangwagen met een kooi die open kan. De kooi op de afkoppelbare aanhangwagen kan open en is groot genoeg om een dinosaurusfiguur in te vervoeren. De Jurassic World set bevat ook 3 LEGO minifiguren – Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler en een bewaker met een verdovingsgeweer – plus dinosaurus figuren van een Pyroraptor en een Dilophosaurus voor eindeloos creatief speelplezier. Kinderen spelen dat ze populaire personages uit de film Jurassic World: Dominion zijn die dino's tracken in een off-road terreinwagen. Dit LEGO Jurassic World constructie speelgoed is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van dinosaurussen houden, voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016973877
Legocode 76951
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016973877

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016973877 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76951

Waar is LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951 met het legonummer 76951 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951 is 76951 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport - 76951 momenteel in de aanbieding is.