LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

De LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst (76946) bouwset nodigt kinderen vanaf 6 jaar uit om spannende scènes uit de film Jurassic World: Dominion na te spelen of nieuwe actie en avonturen te creëren. Met de vrachtwagen en motor die bij dit constructie speelgoed horen, kunnen ze proberen om...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€24.95

Beste deal bij: Bijenkorf

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€24.95

39% Goedkoper

€25.95

37% Goedkoper

€26.94

34% Goedkoper

€34.99

15% Goedkoper

€40.94

Beschrijving LEGO

De LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst (76946) bouwset nodigt kinderen vanaf 6 jaar uit om spannende scènes uit de film Jurassic World: Dominion na te spelen of nieuwe actie en avonturen te creëren. Met de vrachtwagen en motor die bij dit constructie speelgoed horen, kunnen ze proberen om de 2 velociraptors te vangen. Met de kipdrumstick als lokmiddel kunnen kinderen Beta afleiden en met het verdovingsgeweer kunnen ze ervoor zorgen dat de Velociraptor rustig wordt. Als de dinosaurus in de kooi zit die in de aanhanger van de auto past, kunnen ze ondertussen Blue achtervolgen op de motor....

De LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst (76946) bouwset nodigt kinderen vanaf 6 jaar uit om spannende scènes uit de film Jurassic World: Dominion na te spelen of nieuwe actie en avonturen te creëren. Met de vrachtwagen en motor die bij dit constructie speelgoed horen, kunnen ze proberen om de 2 velociraptors te vangen. Met de kipdrumstick als lokmiddel kunnen kinderen Beta afleiden en met het verdovingsgeweer kunnen ze ervoor zorgen dat de Velociraptor rustig wordt. Als de dinosaurus in de kooi zit die in de aanhanger van de auto past, kunnen ze ondertussen Blue achtervolgen op de motor. Dit gaat vast lukken met de hulp van de 2 minifiguren van Maisie and Rainn Delacourt. Kinderen worden met dit LEGO Jurassic World speelgoed gestimuleerd om spannende rollenspellen te bedenken en hun eigen verhalen te verzinnen. Ze beleven eindeloos veel speelplezier met vriendjes, vriendinnetjes of familie. Deze LEGO set bevat stapsgewijze instructies die makkelijk te volgen zijn. Zo kunnen zelfs beginners vol vertrouwen meedoen aan de bouwpret. Dierenliefhebbers en fans van de Jurassic World films zullen het geweldig vinden om momenten uit de film opnieuw te beleven. Deze LEGO Jurassic World set is dan ook het perfecte cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder die gek zijn op dino's en coole voertuigen. Eigenschappen: Met dit Blue & Beta Velociraptorvangst speelgoed kunnen kinderen vanaf 6 jaar filmavonturen uit Jurassic World: Dominion naspelen of zelf nieuwe scènes creëren. Inclusief minifiguren van Maisie en Rainn Delacourt, 2 speelgoedfiguren van de dinosaurussen Blue en Beta, een speelgoedvrachtwagen en een motor. Dit leuke speelgoed bevat een dinosaurusfiguur van een Velociraptor die er ook nog eens mooi uitziet - de armen, benen en het hoofd van de dinosaurus kunnen bewegen. Gebruik de kipdrumstick om de dino's mee te lokken en activeer de val op de dinosauruskooi om Beta te vangen en de Velociraptor met de vrachtwagen te vervoeren. Denk je erover om dit dinosaurus speelgoed te kopen voor een beginnende LEGO bouwer? Geen zorgen: De set bevat duidelijke instructies met afbeeldingen, waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen. Bekijk ook andere LEGO Jurassic World bouwsets, zoals T.rex dinosaurus ontsnapping (76944) of Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag (76947).

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016913521
Legocode 76946
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913521

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913521 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76946

Waar is LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946 met het legonummer 76946 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946 is 76946 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptorvangst - 76946 momenteel in de aanbieding is.