LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950)

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World Triceratops Pick-Uptruck Hinderlaag (76950) Jonge dinofans bouwen hun eigen spannende avonturen met dit veelzijdige LEGO constructie speelgoed, geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. Met de Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag (76950) bouwset kunnen kinderen vanaf 7 jaar leuke fantasierijke rollenspellen bedenken, waarin ze samen met bekende personages uit...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€69.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€69.95

Beschrijving LEGO

LEGO Jurassic World Triceratops Pick-Uptruck Hinderlaag (76950) Jonge dinofans bouwen hun eigen spannende avonturen met dit veelzijdige LEGO constructie speelgoed, geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. Met de Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag (76950) bouwset kunnen kinderen vanaf 7 jaar leuke fantasierijke rollenspellen bedenken, waarin ze samen met bekende personages uit de film de aanval van de Triceratops moeten overwinnen. Claire Dearing en Franklin Webb zijn in gevaar wanneer de Triceratops de pick-uptruck aanvalt en de vrachtwagen vernielt. Ze proberen de dinosaurus met de hulp van 2 beveiligers te kalmeren. Als het ze lukt om de auto snel te repareren voordat...

LEGO Jurassic World Triceratops Pick-Uptruck Hinderlaag (76950) Jonge dinofans bouwen hun eigen spannende avonturen met dit veelzijdige LEGO constructie speelgoed, geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. Met de Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag (76950) bouwset kunnen kinderen vanaf 7 jaar leuke fantasierijke rollenspellen bedenken, waarin ze samen met bekende personages uit de film de aanval van de Triceratops moeten overwinnen. Claire Dearing en Franklin Webb zijn in gevaar wanneer de Triceratops de pick-uptruck aanvalt en de vrachtwagen vernielt. Ze proberen de dinosaurus met de hulp van 2 beveiligers te kalmeren. Als het ze lukt om de auto snel te repareren voordat de dinosaurus weer aanvalt, blijft iedereen veilig. Met twee voertuigen - een pick-uptruck en een off-road wagen - beide met plaats voor 2 minifiguren, kan de actie beginnen. De LEGO Jurassic World set bevat daarnaast leuke accessoires, zoals een verdovingsgeweer en een wortel om de dinosaurus mee te lokken. Dit leuke constructie speelgoed is een fantastisch cadeau-idee voor kinderen vanaf 7 jaar die gek zijn op dino's en coole voertuigen. Dankzij de stapsgewijze instructies kunnen zelfs startende LEGO bouwers zelfverzekerd aan de slag met het bouwen van de modellen. Er zijn verschillende LEGO Jurassic World sets voor fans van alle leeftijden, waarmee ze iconische scènes uit de films na kunnen spelen of hun eigen verhalen kunnen creëren. De pick-uptruck is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. Bevat 210 onderdelen. Laat de verpletterende razendsnelle actie uit de film Jurassic World: Dominion beginnen met dit constructie speelgoed, inclusief een pick-uptruck en een off-road vluchtwagen Deze LEGO set bevat een indrukwekkende dinofiguur van een Triceratops, met grote hoorns en een vervaarlijke rode tekening op zijn huid De pick-uptruck heeft een voorkant die ervan af kan breken en die weer eenvoudig in elkaar kan worden gezet nadat deze is verpletterd door de dinosaurus Dit LEGO Jurassic World speelgoed bevat minifiguren van Claire Dearing, Franklin Webb en 2 beveiligers en leuke accessoires, zoals een wortel en een verdovingsgeweer Beide speelgoedvoertuigen hebben plaats voor 2 minifiguren: zet Claire en Franklin in de vrachtwagen en gebruik de wortel als lokmiddel om de dinosaurus af te leiden Deze set is het perfecte cadeau-idee voor kinderen vanaf 7 jaar, voor een verjaardag of speciale gelegenheid: fans van dino's, LEGO en Jurassic World zullen dit constructie speelgoed geweldig vinden Ontdek ook ander LEGO Jurassic World constructie speelgoed voor nog meer speelplezier, zoals Blue & Beta Velociraptorvangst (76946)

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016971668
Legocode 76950
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016971668

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950) het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016971668 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950)' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76950

Waar is LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950) het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950) met het legonummer 76950 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950)?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950) is 76950 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950) en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950) ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Triceratops Pick-uptruck Hinderlaag Constructie (76950) momenteel in de aanbieding is.