LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

Kom meer te weten over het leven op aarde miljoenen jaren geleden en bouw een adembenemend pronkstuk met deze verzamel- en speelset voor volwassenen: LEGO® Ideas 21320 Dinosaurusfossielen. De set bestaat uit 910 onderdelen en biedt een meeslepende, creatieve bouwervaring voor liefhebbers van natuurlijke historie. De authentieke details van de...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€109.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€109.95

Beschrijving LEGO

Kom meer te weten over het leven op aarde miljoenen jaren geleden en bouw een adembenemend pronkstuk met deze verzamel- en speelset voor volwassenen: LEGO® Ideas 21320 Dinosaurusfossielen. De set bestaat uit 910 onderdelen en biedt een meeslepende, creatieve bouwervaring voor liefhebbers van natuurlijke historie. De authentieke details van de 2 dinosaurusskeletten (Tyrannosaurus rex en Triceratops) en het skelet van de pterosaurus Pteranodon zullen gegarandeerd in de smaak vallen. De modellen met een schaal van 1:32 zijn verstelbaar zodat je ze in levensechte houdingen kunt zetten en hebben elk hun eigen standaard. Zo kunnen ze samen met de figuur van...

Kom meer te weten over het leven op aarde miljoenen jaren geleden en bouw een adembenemend pronkstuk met deze verzamel- en speelset voor volwassenen: LEGO® Ideas 21320 Dinosaurusfossielen. De set bestaat uit 910 onderdelen en biedt een meeslepende, creatieve bouwervaring voor liefhebbers van natuurlijke historie. De authentieke details van de 2 dinosaurusskeletten (Tyrannosaurus rex en Triceratops) en het skelet van de pterosaurus Pteranodon zullen gegarandeerd in de smaak vallen. De modellen met een schaal van 1:32 zijn verstelbaar zodat je ze in levensechte houdingen kunt zetten en hebben elk hun eigen standaard. Zo kunnen ze samen met de figuur van een menselijk skelet net als in een museum worden tentoongesteld. Bovendien is de set inclusief een minifiguur van een paleontoloog met verschillende accessoires voor fantasierijk speelplezier. Kortom: dit archeologiespeelgoed is een geweldig cadeau met dinosaurusthema voor volwassenen die graag bouwen of hun passie voor natuurlijke historie met hun familie en vrienden willen delen. Eigenschappen: Een prachtige, gedetailleerde dinosaurusfossielenset met bouwbare en verstelbare speelgoedskeletten van de Tyrannosaurus rex, de Triceratops en de Pteranodon op een schaal van 1:32, elk met een eigen standaard om de modellen tentoon te stellen in je eigen LEGO® natuurhistorisch museum. Inclusief een figuur van een menselijk skelet met standaard en een minifiguur van een paleontoloog met een bouwbaar krat, plus elementen van een dinosaurusei, een bot, een hoed en een boek voor creatieve rollenspellen. Deze LEGO® Ideas dinosaurusset om te verzamelen bestaat uit 910 onderdelen en biedt een meeslepende en plezierige bouwervaring. Ga je voor het eerst iets bouwen met LEGO® stenen? Maak je geen zorgen. Bij deze paleontologenset zit een boekje met eenvoudige bouwinstructies, fascinerende feiten over de Tyrannosaurus rex, Triceratops en Pteranodon en informatie over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO ontwerper die eraan heeft gewerkt. Een geweldig cadeau met archeologisch speelthema voor LEGO® bouwers van 16 jaar en ouder en iedereen met een passie voor natuurlijke historie en dinosaurussen. De skeletten van de pterosaurus en de dinosaurussen zullen gegarandeerd de aandacht trekken. Het speelgoedskelet van de T. rex is het grootste van de 3 modellen en is ca. 20 cm hoog en 40 cm lang.

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 5702016615586
Legocode 21320
Leeftijd 16 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016615586

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016615586 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21320

Waar is LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320 met het legonummer 21320 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320?

Het lego nummer van LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320 is 21320 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas Dinosaurusfossielen - 21320 momenteel in de aanbieding is.