LEGO Ideas The Flintstones - 21316

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

Welkom bij het moderne steentijdgezin The Flintstones in het stadje Bedrock! Rijd na een dag hard werken in de steengroeve met Fred Flintstone mee terug naar huis en naar zijn vrouw Wilma. Vraag de buren, Barney en Betty, om gezellig op de stenen bank tv te komen kijken of ga...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€84.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€84.95

Beschrijving LEGO

Welkom bij het moderne steentijdgezin The Flintstones in het stadje Bedrock! Rijd na een dag hard werken in de steengroeve met Fred Flintstone mee terug naar huis en naar zijn vrouw Wilma. Vraag de buren, Barney en Betty, om gezellig op de stenen bank tv te komen kijken of ga bowlen met Barney. Zet het grote dinosaurusbot op de auto en zorg ervoor dat die niet omvalt! Bouw deze set en geef hem een mooi plaatsje of speel je favoriete scènes na met minifiguren van de personages uit deze klassieke tekenfilmserie. Wat je ook doet, het wordt zeker "Yabba dabba...

Welkom bij het moderne steentijdgezin The Flintstones in het stadje Bedrock! Rijd na een dag hard werken in de steengroeve met Fred Flintstone mee terug naar huis en naar zijn vrouw Wilma. Vraag de buren, Barney en Betty, om gezellig op de stenen bank tv te komen kijken of ga bowlen met Barney. Zet het grote dinosaurusbot op de auto en zorg ervoor dat die niet omvalt! Bouw deze set en geef hem een mooi plaatsje of speel je favoriete scènes na met minifiguren van de personages uit deze klassieke tekenfilmserie. Wat je ook doet, het wordt zeker "Yabba dabba doo" met dit coole retro constructiespeelgoed!

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 5702016396300
Legocode 21316
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016396300

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas The Flintstones - 21316 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016396300 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas The Flintstones - 21316' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21316

Waar is LEGO Ideas The Flintstones - 21316 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas The Flintstones - 21316 met het legonummer 21316 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas The Flintstones - 21316?

Het lego nummer van LEGO Ideas The Flintstones - 21316 is 21316 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas The Flintstones - 21316 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas The Flintstones - 21316 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas The Flintstones - 21316 momenteel in de aanbieding is.