LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Stap in de LEGO® Harry Potter™ 75955 Zweinstein™ Express! Verdwijn door de muur op Perron 9 & ¾™ op het station van King's Cross en reis samen met Harry, Ron en Hermelien naar Zweinstein. Zoek je plaats op in de wagon en koop een chocoladekikker bij de Snoepheks, maar kijk...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€109.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€109.00

Beschrijving LEGO

Stap in de LEGO® Harry Potter™ 75955 Zweinstein™ Express! Verdwijn door de muur op Perron 9 & ¾™ op het station van King's Cross en reis samen met Harry, Ron en Hermelien naar Zweinstein. Zoek je plaats op in de wagon en koop een chocoladekikker bij de Snoepheks, maar kijk uit voor de Dementor™! Gelukkig is Remus Lupos in de buurt om een krachtige toverspreuk uit te spreken en Harry te beschermen tegen het angstaanjagende schepsel, zodat je weer verder kunt reizen op weg naar meer magische Harry Potter avonturen. Producteigenschappen: Inclusief 5 minifiguren: Harry Potter™, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™,...

Stap in de LEGO® Harry Potter™ 75955 Zweinstein™ Express! Verdwijn door de muur op Perron 9 & ¾™ op het station van King's Cross en reis samen met Harry, Ron en Hermelien naar Zweinstein. Zoek je plaats op in de wagon en koop een chocoladekikker bij de Snoepheks, maar kijk uit voor de Dementor™! Gelukkig is Remus Lupos in de buurt om een krachtige toverspreuk uit te spreken en Harry te beschermen tegen het angstaanjagende schepsel, zodat je weer verder kunt reizen op weg naar meer magische Harry Potter avonturen. Producteigenschappen: Inclusief 5 minifiguren: Harry Potter™, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™, Remus Lupos en de Snoepheks, plus figuren van een Dementor™ en Schurfie™. De set omvat het wereldberoemde Perron 9¾™ van station King's Cross en de Zweinstein™ Express. Het perron is voorzien van een spoorbrug met een klok, traptreden naar een bewegende ingang in de bakstenen muur, een kiosk met 2 De Ochtendprofeet kranten en een 'Gezocht'-poster. De Zweinstein™ Express bestaat uit een wagon met 4 zitplaatsen, een afneembaar zijpaneel en dak, plus de Snoepheks met een snoepkarretje. Haal het dak van de trein en verwijder het zijpaneel om de minifiguren op hun zitplaatsen te zetten. Bestel een chocoladekikker en nog meer snoep bij de Snoepheks. Accessoire-elementen: 3 stuks bagage, 4 toverstokken, een chocoladekikker, ijs, 2 kranten, een stationsbord met King's Cross, een bord met Perron 9¾™ en een 'Gezocht'-poster. Laat een Dementor™ de wagon in vliegen om Harry lastig te vallen en gebruik een toverstok om hem met een spreuk te verjagen! Speel onvergetelijke scènes uit de Harry Potter™ films na. Het perron is ca. 13 cm hoog, 31 cm breed en 17 cm diep. De Zweinstein™ Express is ca. 9 cm hoog, 46 cm lang en 5 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016110388
Legocode 75955
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110388

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110388 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75955

Waar is LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955 met het legonummer 75955 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955 is 75955 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter De Zweinstein Express - 75955 momenteel in de aanbieding is.