LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Scoor punten bij een kleine sportfanaat: verras je kind met nieuw speelgoed. LEGO® Friends Mia's voetbalkubus (41669) is een fantastische verrassing voor kinderen die van sport en bouwen met LEGO stenen houden, omdat de set beide passies combineert in één schattig doosje. Plezier voor onderweg Deze kubus ziet eruit als...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€10.94

Beste deal bij: Top1Toys

37 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€10.94

37% Goedkoper

€12.94

26% Goedkoper

€14.98

14% Goedkoper

€14.99

14% Goedkoper

€15.94

9% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Scoor punten bij een kleine sportfanaat: verras je kind met nieuw speelgoed. LEGO® Friends Mia's voetbalkubus (41669) is een fantastische verrassing voor kinderen die van sport en bouwen met LEGO stenen houden, omdat de set beide passies combineert in één schattig doosje. Plezier voor onderweg Deze kubus ziet eruit als een sporttas en bevat een minipoppetje van Mia en een speelgoedhond in een van de vier kleuren. Aan de ene kant van de kubus vind je een goal en aan de andere kant een kleedkamer. Alle onderdelen kunnen worden vastgemaakt op de bodem en passen in de kubus voor sportplezier...

Scoor punten bij een kleine sportfanaat: verras je kind met nieuw speelgoed. LEGO® Friends Mia's voetbalkubus (41669) is een fantastische verrassing voor kinderen die van sport en bouwen met LEGO stenen houden, omdat de set beide passies combineert in één schattig doosje. Plezier voor onderweg Deze kubus ziet eruit als een sporttas en bevat een minipoppetje van Mia en een speelgoedhond in een van de vier kleuren. Aan de ene kant van de kubus vind je een goal en aan de andere kant een kleedkamer. Alle onderdelen kunnen worden vastgemaakt op de bodem en passen in de kubus voor sportplezier onderweg. Ideaal om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje voor een speelafspraak na schooltijd. Hapklare bouwwerken Met deze kubussen maken kinderen kennis met de vrolijke LEGO Friends wereld. Daar ontdekken ze waar hun passies liggen met een personage dat op hen lijkt. Er hoeft niet veel te worden gebouwd voor dit draagbare speelgoed, dus het zijn ideale sets voor beginnende LEGO bouwers. Producteigenschappen: Stimuleer fantasierijk sportplezier voor onderweg met LEGO® Friends Mia's voetbalkubus (41669). Kinderen kunnen overal voetbalplezier beleven met dit schattige doosje in de vorm van een sporttas. Dit compacte voetbalspeelgoed bevat een heleboel creatieve accessoires, waaronder een LEGO® Friends minipoppetje van Mia, een speelgoedhond in een verrassingskleur, een bouwbare goal en een kluisje, plus een scorebord, bal en trofee. Met dit draagbare speelgoed kunnen kinderen altijd en overal samen met Mia hun traptechniek oefenen. En wanneer ze klaar zijn met spelen, kunnen ze alle onderdelen opbergen in het doosje in de vorm van een sporttas. Een leuk cadeau voor de feestdagen of voor zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar die gek zijn van voetbal. De eenvoudige bouwwerken laten kinderen op een ideale manier kennismaken met de spannende en leuke wereld van LEGO® bouwplezier. De set is ca. 7 cm hoog en 7 cm breed – groot genoeg zodat kleine vingertjes overal gemakkelijk bij kunnen, maar klein genoeg om in een tas te doen en mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje of op vakantie. Laat jongens en meisjes kennismaken met de LEGO® Friends wereld, waar ze kunnen ontdekken waar hun passies liggen met personages waarin ze zichzelf zullen herkennen. De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De onderdelen en stenen in LEGO® kinderspeelgoed voldoen aan strenge veiligheidsnormen voor een veilige en leuke speelervaring.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915747
Legocode 41669
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915747

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915747 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41669

Waar is LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669 met het legonummer 41669 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669?

Het lego nummer van LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669 is 41669 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Mia's Voetbal Kubus - 41669 momenteel in de aanbieding is.