LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Lego Friends 41743 Kapper Kinderen zullen met plezier de LEGO Friends Kapper met Paisley en Olly bouwen. De verlegen Paisley maakt zich zorgen over haar bezoek aan de kapper, omdat ze niet weet welke stijl haar goed staat. Maar haar vriend Olly is er om haar gerust te stellen. Kinderen...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€31.39

Beste deal bij: Bol

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€31.39

29% Goedkoper

€44.99

€33.74

23% Goedkoper

€43.94

Beschrijving LEGO

Lego Friends 41743 Kapper Kinderen zullen met plezier de LEGO Friends Kapper met Paisley en Olly bouwen. De verlegen Paisley maakt zich zorgen over haar bezoek aan de kapper, omdat ze niet weet welke stijl haar goed staat. Maar haar vriend Olly is er om haar gerust te stellen. Kinderen kunnen het verhaal naspelen terwijl de vrienden naar Nadia's kapsalon gaan om Paisley's nieuwe look te creëren. Er zijn ruimtes voor wassen en stylen, een kauwgomballenautomaat, een parkeerplaats voor scooters en een bankje buiten. Als Paisley klaar is, kunnen kinderen haar kapsel en gezichtsuitdrukking veranderen. Kinderen kunnen genieten van een...

Lego Friends 41743 Kapper Kinderen zullen met plezier de LEGO Friends Kapper met Paisley en Olly bouwen. De verlegen Paisley maakt zich zorgen over haar bezoek aan de kapper, omdat ze niet weet welke stijl haar goed staat. Maar haar vriend Olly is er om haar gerust te stellen. Kinderen kunnen het verhaal naspelen terwijl de vrienden naar Nadia's kapsalon gaan om Paisley's nieuwe look te creëren. Er zijn ruimtes voor wassen en stylen, een kauwgomballenautomaat, een parkeerplaats voor scooters en een bankje buiten. Als Paisley klaar is, kunnen kinderen haar kapsel en gezichtsuitdrukking veranderen. Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City. Kinderen kunnen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum. 401-delig Beleef de wereld van Heartlake City Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017432175
Legocode 570201
Leeftijd 3 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017432175

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017432175 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 570201

Waar is LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743 met het legonummer 570201 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743?

Het lego nummer van LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743 is 570201 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Kapper, Creatief Kapsalon Speelgoed met Paisley en Olly Minipoppetjes - 41743 momenteel in de aanbieding is.