LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Kinderen ontdekken hoe leuk het verzorgen van dieren is met LEGO® Friends Paardentraining en aanhanger (41441). Dit kleurrijke bouwspeelgoed bevat een auto, paardentrailer, stallen, een kruiwagen, 2 minipoppetjes en figuren van een paard en een veulen. Een vliegende start Deze 4+ set zit boordevol details voor een geweldige speelervaring. Elk...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€49.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€49.99

Beschrijving LEGO

Kinderen ontdekken hoe leuk het verzorgen van dieren is met LEGO® Friends Paardentraining en aanhanger (41441). Dit kleurrijke bouwspeelgoed bevat een auto, paardentrailer, stallen, een kruiwagen, 2 minipoppetjes en figuren van een paard en een veulen. Een vliegende start Deze 4+ set zit boordevol details voor een geweldige speelervaring. Elk zakje bevat de stenen voor een model en een personage, zodat kinderen kunnen spelen tijdens het bouwen! Dit creatieve cadeau is inclusief 2 startstenen, waarmee kinderen een deels gebouwde basis voor de auto en stallen krijgen. Plezier voor het hele gezin Met 4+ sets beleven ouders en kinderen samen bouwplezier....

Kinderen ontdekken hoe leuk het verzorgen van dieren is met LEGO® Friends Paardentraining en aanhanger (41441). Dit kleurrijke bouwspeelgoed bevat een auto, paardentrailer, stallen, een kruiwagen, 2 minipoppetjes en figuren van een paard en een veulen. Een vliegende start Deze 4+ set zit boordevol details voor een geweldige speelervaring. Elk zakje bevat de stenen voor een model en een personage, zodat kinderen kunnen spelen tijdens het bouwen! Dit creatieve cadeau is inclusief 2 startstenen, waarmee kinderen een deels gebouwde basis voor de auto en stallen krijgen. Plezier voor het hele gezin Met 4+ sets beleven ouders en kinderen samen bouwplezier. De eenvoudige instructies met afbeeldingen zijn ideaal voor kinderen die net leren lezen. Bovendien hebben ze toegang tot digitale Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app met zoom-, draai- en weergavefuncties om ze te helpen tijdens het bouwen. Kinderen kunnen hun voortgang opslaan om op een ander moment verder te gaan. Producteigenschappen: Uitgebreide Paardentraining en aanhanger set (41441) waarmee kinderen vanaf 4 jaar leren bouwen en ontdekken hoe leuk het is om voor dieren te zorgen. Inclusief een auto en stallen voor een heleboel speelmogelijkheden. De set bevat LEGO® Friends minipoppetjes van Stephanie en Emma, een speelgoedpaard met een beweegbaar hoofd en een veulentje. Elk zakje bevat een personage, zodat het spelen gelijk kan beginnen! De speelset is inclusief een auto waarin de LEGO® Friends meiden kunnen rijden, een trailer voor het paard, een stal met verzorgingsspullen en een trainingslijn waarmee kinderen het paard rondjes kunnen leren lopen. Ken je een kind van 4 jaar of ouder dat een beloning heeft verdiend? Met deze creatieve set kunnen kinderen zich urenlang vermaken en leren ze bouwen. Ook een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen! De auto met aanhanger is ca. 5 cm hoog en 20 cm lang. De LEGO® Friends stallen zijn ca. 11 cm hoog en 15 cm breed – de ideale afmetingen voor een echte blikvanger. LEGO® 4+ sets bevatten startstenen om het bouwproces op weg te helpen. Dankzij de eenvoudige instructies met afbeeldingen kunnen ook kinderen die nog niet kunnen lezen zelfstandig aan de slag met bouwen. Wil je kinderen een extra leuke bouwervaring geven? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS! De zoom- en draaifuncties, de doorschijnende modus en de mogelijkheid tot opslaan maken bouwen nog gemakkelijker. Met 4+ speelgoedsets leren kinderen op een leuke manier bouwen, waarbij ze hun zelfvertrouwen ontwikkelen met eenvoudige bouwstappen. De sets laten kinderen en volwassenen zien hoe leuk het is om samen te bouwen en te spelen. Al het nieuwe LEGO® speelgoed voldoet aan strikte kwaliteitsnormen, zodat kleine vingertjes het gemakkelijk kunnen vastpakken en ermee kunnen bouwen – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® speelgoedsets worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016916812
Legocode 41441
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016916812

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016916812 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41441

Waar is LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441 met het legonummer 41441 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441?

Het lego nummer van LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441 is 41441 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends 4+ Paardentraining en Aanhanger - 41441 momenteel in de aanbieding is.