LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Lego Friends 41727 Honden Reddingscentrum Hondenliefhebbers kunnen hun eigen puppyverhalen bedenken met dit LEGO Friends Honden reddingscentrum. De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om voor de schatjes te zorgen die wachten op adoptie. Dierenliefhebber Autumn weet dat haar vriend Zac ook dol is op honden, dus vraagt ze...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€43.99

Beste deal bij: Bol

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€43.99

33% Goedkoper

€59.99

€44.99

32% Goedkoper

€65.94

Beschrijving LEGO

Lego Friends 41727 Honden Reddingscentrum Hondenliefhebbers kunnen hun eigen puppyverhalen bedenken met dit LEGO Friends Honden reddingscentrum. De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om voor de schatjes te zorgen die wachten op adoptie. Dierenliefhebber Autumn weet dat haar vriend Zac ook dol is op honden, dus vraagt ze hem mee. Kinderen zullen de personages graag helpen met het wassen, verzorgen en voeren. Er zijn ook veel ruimtes om te spelen, waaronder een trainingsgedeelte en een glijbaan. Dankzij de modulaire opzet kunnen kinderen hun reddingscentrum aanpassen door de kennels en de receptie anders in te delen. Kinderen kunnen genieten...

Lego Friends 41727 Honden Reddingscentrum Hondenliefhebbers kunnen hun eigen puppyverhalen bedenken met dit LEGO Friends Honden reddingscentrum. De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om voor de schatjes te zorgen die wachten op adoptie. Dierenliefhebber Autumn weet dat haar vriend Zac ook dol is op honden, dus vraagt ze hem mee. Kinderen zullen de personages graag helpen met het wassen, verzorgen en voeren. Er zijn ook veel ruimtes om te spelen, waaronder een trainingsgedeelte en een glijbaan. Dankzij de modulaire opzet kunnen kinderen hun reddingscentrum aanpassen door de kennels en de receptie anders in te delen. Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City. Kinderen kunnen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum. 617-delig Duik in de wereld van Heartlake City! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415031
Legocode 41727
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415031

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415031 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41727

Waar is LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727 met het legonummer 41727 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727?

Het lego nummer van LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727 is 41727 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Honden reddingscentrum, Bouwset met Minipoppetjes van Autumn en Zac - 41727 momenteel in de aanbieding is.