LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Trossen los voor een luxe cruise aan boord van de LEGO Friends Sunshine catamaran inclusief zonnedek, zwembad, brug, glijbaan, wenteltrap, garage en schuifdeur met toegang tot het woonvertrek. Haal de bovenkant van het schip eraf om de keuken, de slaapkamers en de zithoek met de doorzichtige bodem te zien. Gebruik...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€94.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€94.99

Beschrijving LEGO

Trossen los voor een luxe cruise aan boord van de LEGO Friends Sunshine catamaran inclusief zonnedek, zwembad, brug, glijbaan, wenteltrap, garage en schuifdeur met toegang tot het woonvertrek. Haal de bovenkant van het schip eraf om de keuken, de slaapkamers en de zithoek met de doorzichtige bodem te zien. Gebruik de jetski om de bananenboot of de grote opblaasband door het water te slepen en de hele dag te spelen met de vrolijke dolfijnen. Inclusief drie minifiguren: Olivia, Stephanie en Liam, plus de dolfijnen Sheen en Sapphire. Eigenschappen: • De set bestaat uit een catamaran van drie verdiepingen, een jetski...

Trossen los voor een luxe cruise aan boord van de LEGO Friends Sunshine catamaran inclusief zonnedek, zwembad, brug, glijbaan, wenteltrap, garage en schuifdeur met toegang tot het woonvertrek. Haal de bovenkant van het schip eraf om de keuken, de slaapkamers en de zithoek met de doorzichtige bodem te zien. Gebruik de jetski om de bananenboot of de grote opblaasband door het water te slepen en de hele dag te spelen met de vrolijke dolfijnen. Inclusief drie minifiguren: Olivia, Stephanie en Liam, plus de dolfijnen Sheen en Sapphire. Eigenschappen: • De set bestaat uit een catamaran van drie verdiepingen, een jetski en een bananenboot. • De catamaran is inclusief zonnedek met twee ligstoelen en een zwembad, een brug met bedieningsfuncties en een zithoek, een glijbaan en een wenteltrap om in en uit het water te komen, een garage die open kan met plaats voor de jetski en een woonvertrek met keuken, slaapcabines en een zithoek met bank plus een bodem van doorzichtige stenen. • Accessoire-elementen: opblaasband, reddingsboeien, zwemvliezen, ijsjes, een lolly, mandjes, een krant, een smartphone en een mp3-speler. • Ga op een luxe vakantie met de LEGO Friends catamaran met eigen zwembad aan dek. • Haal de bovenkant van het schip eraf om in het woongedeelte en de zithoek met doorzichtige bodem te spelen. • Dat wordt lachen met de bananenboot en de opblaasband die je snel door de golven sleept met de jetski. • Sluit vriendschap met de dolfijnen die naast de catamaran komen zwemmen. • De LEGO Friends Sunshine catamaran kan niet echt drijven.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702015866460
Legocode 41317
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015866460

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015866460 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41317

Waar is LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317 met het legonummer 41317 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317?

Het lego nummer van LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317 is 41317 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Sunshine Catamaran - 41317 momenteel in de aanbieding is.