LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Kleine koks kunnen heerlijke avonturen bedenken in de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747). Dit keuken speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar laat de relatie zien tussen Leo, zijn zusje Alba en hun oma. Leo leert graag nieuwe kooktechnieken en de set wordt geleverd met veel ingrediënten en accessoires,...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€54.99

Beste deal bij: Top1Toys

28 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€69.98

€54.99

28% Goedkoper

€59.49

22% Goedkoper

€75.93

Beschrijving LEGO

Kleine koks kunnen heerlijke avonturen bedenken in de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747). Dit keuken speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar laat de relatie zien tussen Leo, zijn zusje Alba en hun oma. Leo leert graag nieuwe kooktechnieken en de set wordt geleverd met veel ingrediënten en accessoires, zodat kinderen ook nieuwe dingen kunnen ontdekken.Er is een voorraadkast, koelkast, gootsteen, fornuis met pannen en een tortillapers. Buiten is er plek om te zitten en een dakterras, plus Leo en Alba mini poppetjes. Deze set is goed te combineren met het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748, apart verkrijgbaar)...

Kleine koks kunnen heerlijke avonturen bedenken in de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747). Dit keuken speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar laat de relatie zien tussen Leo, zijn zusje Alba en hun oma. Leo leert graag nieuwe kooktechnieken en de set wordt geleverd met veel ingrediënten en accessoires, zodat kinderen ook nieuwe dingen kunnen ontdekken.Er is een voorraadkast, koelkast, gootsteen, fornuis met pannen en een tortillapers. Buiten is er plek om te zitten en een dakterras, plus Leo en Alba mini poppetjes. Deze set is goed te combineren met het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748, apart verkrijgbaar) voor nog meer bouw- en speelplezier.Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.Afmetingen: de gemeenschappelijke keuken is ca. 22 cm hoog, 22 cm breed en 17 cm diep.Bevat 596 onderdelen. Eigenschappen De LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken speelset heeft een dakterras, zitgedeelte buiten en een speelgoed keuken met veel accessoires voor jonge koks Dit speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar is inclusief Leo, Alba, oma Abuelita en klant Mathilde mini poppetjes, plus een Churro de kat figuur en veel accessoires Kinderen kunnen leuke kookverhalen met de Friends in de keuken beleven met de verschillende ingrediënten, een voorraadkast, een koelkast, een gootsteen en tal van keukengerei elementen Deze set kan worden toegevoegd aan de LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum set 41748 (apart verkrijgbaar) om een groter centrum te creëren met nog meer speelgebieden Dit creatieve speelgoed is een leuk cadeau voor kinderen, meisjes en jongens vanaf 8 jaar die van koken en creatief rollenspel houden, of voor degenen die de LEGO Friends Buurtcentrum set (41748) al bezitten

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415307
Legocode 41747
Leeftijd 8 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415307

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415307 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41747

Waar is LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747 met het legonummer 41747 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747?

Het lego nummer van LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747 is 41747 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken Speelgoed voor Kinderen 8+ - 41747 momenteel in de aanbieding is.