LEGO Friends Mia's Huis - 41369

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Ga op bezoek bij Mia en haar familie in hun mooie LEGO® Friends huis in het bos. Help LEGO Friends Mia voor haar paard Metzie te zorgen en zadel haar op om een ritje te gaan maken. Vergeet niet wat wortels voor het konijn mee te nemen! Binnen maakt vader...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€99.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€99.95

Beschrijving LEGO

Ga op bezoek bij Mia en haar familie in hun mooie LEGO® Friends huis in het bos. Help LEGO Friends Mia voor haar paard Metzie te zorgen en zadel haar op om een ritje te gaan maken. Vergeet niet wat wortels voor het konijn mee te nemen! Binnen maakt vader Angus een paar smoothies klaar in de keuken terwijl moeder Ann de tafel dekt voor een lunch samen met het hele gezin. Later help je Mia om haar rolschaatsen aan te trekken en wat trucs te doen, terwijl haar moeder foto's maakt met de camera. Na al die frisse boslucht...

Ga op bezoek bij Mia en haar familie in hun mooie LEGO® Friends huis in het bos. Help LEGO Friends Mia voor haar paard Metzie te zorgen en zadel haar op om een ritje te gaan maken. Vergeet niet wat wortels voor het konijn mee te nemen! Binnen maakt vader Angus een paar smoothies klaar in de keuken terwijl moeder Ann de tafel dekt voor een lunch samen met het hele gezin. Later help je Mia om haar rolschaatsen aan te trekken en wat trucs te doen, terwijl haar moeder foto's maakt met de camera. Na al die frisse boslucht wil Mia graag even een dutje doen. Help haar de coole klimmuur op te klauteren naar haar kamer, waar ze in haar stapelbed lekker kan ontspannen. Eigenschappen: Inclusief 3 minipoppetjes: LEGO® Friends Mia, haar moeder Ann en haar vader Angus, plus 2 dierenfiguren: een konijn en een paar. De set omvat een 2 verdiepingen tellend huis in boshut-stijl bestaande uit Mia's slaapkamer, een woonkamer, een badkamer met wastafel en toilet en een keuken. Er is ook een klimmuur met een verborgen ingang naar Mia's slaapkamer, en buiten een put met een emmer. Mia's slaapkamer bevat een stapelbed, een lamp, een bureau en een stoel. De keuken beschikt over een oven, een fornuis en een eethoek. Accessoire-elementen: een mixer, een spatel, een kom, een stokbrood, een koekenpan, een spiegelei, een bord, bestek, 3 kopjes, 3 cupcakevormpjes en een bakplaat, een zadel, een hoofdstel, een helm, rolschaatsen, een bijenkorf, een mobiele telefoon en een camera. Speel het leven van een gezin na in dit mooie speelgoedhuis. Zorg voor Metzie het paard en geef het konijn eten in de verzorgingsruimte buiten. Verwijder Mia's slaapkamervloer voor volledige toegang tot de keuken en help vader en moeder de lunch voor te bereiden. Help Mia te leren wilde dieren te fotograferen met de camera. Klauter de klimmuur op naar Mia's kamer als het bedtijd is. De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk. Afmetingen: ca. 22 cm hoog, 31 cm breed en 9 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016369441
Legocode 41369
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369441

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Mia's Huis - 41369 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369441 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Mia's Huis - 41369' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41369

Waar is LEGO Friends Mia's Huis - 41369 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Mia's Huis - 41369 met het legonummer 41369 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Mia's Huis - 41369?

Het lego nummer van LEGO Friends Mia's Huis - 41369 is 41369 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Mia's Huis - 41369 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Mia's Huis - 41369 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Mia's Huis - 41369 momenteel in de aanbieding is.