LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Op zoek naar een LEGO traktatie om een kleine fashionista te belonen? LEGO Friends Emma’s modekubus (41668) mini poppenspeelset is draagbaar speelgoed dat kinderen die van knutselen en creëren houden onderweg vrolijk zal vermaken. Modieus plezier voor onderweg Deze draagbare speelset met modethema past in elke tas en houdt kinderen...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€10.98

Beste deal bij: Bol.com

37 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€10.98

37% Goedkoper

€12.94

26% Goedkoper

€12.94

26% Goedkoper

€14.94

14% Goedkoper

€14.98

14% Goedkoper

€15.94

9% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Op zoek naar een LEGO traktatie om een kleine fashionista te belonen? LEGO Friends Emma’s modekubus (41668) mini poppenspeelset is draagbaar speelgoed dat kinderen die van knutselen en creëren houden onderweg vrolijk zal vermaken. Modieus plezier voor onderweg Deze draagbare speelset met modethema past in elke tas en houdt kinderen bezig tijdens lange autoritten. Alle onderdelen van deze handige LEGO Friends set kunnen worden vastgemaakt op de bodem. Kinderen kunnen de kleine set in hun schooltas meenemen om er na school bij een vriendje of vriendinnetje mee te spelen. Passie voor spelen Laat kinderen kennismaken met de populaire LEGO Friends...

Op zoek naar een LEGO traktatie om een kleine fashionista te belonen? LEGO Friends Emma’s modekubus (41668) mini poppenspeelset is draagbaar speelgoed dat kinderen die van knutselen en creëren houden onderweg vrolijk zal vermaken. Modieus plezier voor onderweg Deze draagbare speelset met modethema past in elke tas en houdt kinderen bezig tijdens lange autoritten. Alle onderdelen van deze handige LEGO Friends set kunnen worden vastgemaakt op de bodem. Kinderen kunnen de kleine set in hun schooltas meenemen om er na school bij een vriendje of vriendinnetje mee te spelen. Passie voor spelen Laat kinderen kennismaken met de populaire LEGO Friends kubussen: de speelgoedsets met dieren waarmee kinderen overal avonturen kunnen beleven! Voor dit handige speelgoed hoeft niet veel te worden gebouwd, zodat het speelplezier direct kan beginnen. Producteigenschappen: Geef een draagbare, creatieve LEGO® Friends set cadeau met Emma's modekubus (41668). Kinderen kunnen doen alsof ze een nieuwe outfit ontwerpen met wat inspiratie van Emma's vogel. In het schattige doosje in de vorm van een naaisetje vind je een LEGO® Friends minipoppetje van Emma, een schattige vogelfiguur in een verrassingskleur en diverse creatieve accessoires om het fantasierijke speelplezier van kinderen te stimuleren. Kinderen kunnen binnen of buiten de kubus met het duurzame, creatieve speelgoed spelen of alles inpakken voor plezier onderweg, waarbij ze doen alsof ze ontwerpen uittekenen en de naaimachine gebruiken. Dankzij de eenvoudige bouwwerken in deze dierenspeelset maken jongens en meisjes op een leuke manier kennis met de LEGO® Friends wereld. Het is een ideaal cadeautje voor een verjaardag of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze kubus is ca. 7 cm hoog en 7 cm breed – een leuke blikvanger voor op het bureau van ontwerpers in de dop dankzij de schattige uitstraling van een naaiset. Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol spannende missies en fantastische vriendschappen waar kinderen hun passies kunnen ontdekken, samen met personages waarmee ze zich kunnen identificeren. De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van deze LEGO® Friends set worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915730
Legocode 41668
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915730

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915730 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41668

Waar is LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668 met het legonummer 41668 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668?

Het lego nummer van LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668 is 41668 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Emma's Modekubus - 41668 momenteel in de aanbieding is.