LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Met de LEGO® Friends Waterval in het bos (41677) speelset halen kleine natuurliefhebbers hun passie voor buiten naar binnen, waarbij ze samen met hun vriendinnen het bos kunnen verkennen. Op elke hoek wacht een nieuw avontuur Dit speelgoedbos met een mooie waterval is inclusief LEGO Friends Andrea en Olivia voor...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€12.98

Beste deal bij: Bol.com

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.98

26% Goedkoper

€14.98

14% Goedkoper

€15.94

9% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Met de LEGO® Friends Waterval in het bos (41677) speelset halen kleine natuurliefhebbers hun passie voor buiten naar binnen, waarbij ze samen met hun vriendinnen het bos kunnen verkennen. Op elke hoek wacht een nieuw avontuur Dit speelgoedbos met een mooie waterval is inclusief LEGO Friends Andrea en Olivia voor een heleboel leuke rollenspellen, plus leuke details zoals een marshmallow op een stok en een kampvuur voor creatieve, fantasierijke verhalen. Kinderen zullen het fantastisch vinden om de verborgen edelsteen te ontdekken achter de scharnierende speelgoedwaterval. Deze speelset is compact en hoeft dus niet steeds opgeruimd te worden. Een wereld vol...

Met de LEGO® Friends Waterval in het bos (41677) speelset halen kleine natuurliefhebbers hun passie voor buiten naar binnen, waarbij ze samen met hun vriendinnen het bos kunnen verkennen. Op elke hoek wacht een nieuw avontuur Dit speelgoedbos met een mooie waterval is inclusief LEGO Friends Andrea en Olivia voor een heleboel leuke rollenspellen, plus leuke details zoals een marshmallow op een stok en een kampvuur voor creatieve, fantasierijke verhalen. Kinderen zullen het fantastisch vinden om de verborgen edelsteen te ontdekken achter de scharnierende speelgoedwaterval. Deze speelset is compact en hoeft dus niet steeds opgeruimd te worden. Een wereld vol vrienden LEGO Friends speelgoed zit boordevol realistische details om de fantasie van kinderen te prikkelen, plus schattige dieren. Laat jonge bouwers kennismaken met het populaire Heartlake City speelgoed, waar ze personages zullen ontmoeten die van dezelfde dingen houden als zij. Producteigenschappen: Ben je op zoek naar een creatief LEGO® Friends cadeau voor een kleine natuurliefhebber? De set Waterval in het bos (41677) is een ideaal cadeau voor kinderen die graag samen met hun vrienden buiten op ontdekkingstocht gaan. De set is inclusief LEGO® Friends minipoppetjes van Andrea en Olivia, een figuur van een eekhoorn, een scooter, een kampvuur, een marshmallow op een stok, een brug over de rivier en een boswaterval. Kinderen kunnen het prachtige bos op de scooter verkennen, de speelgoedeekhoorn een kastanje geven in zijn huis in de pijnboom, de verrekijker gebruiken om wilde dieren te spotten en een verborgen edelsteen ontdekken achter de waterval. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar die graag in de natuur zijn. Met deze set halen ze hun liefde voor buiten naar binnen – een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een regenachtige dag. Deze bosachtige set is ca. 7 cm hoog, 16 cm breed en 7 cm diep – de ideale afmetingen om hem in een kinderkamer te laten staan, zodat kinderen er op elk moment mee kunnen spelen. Het watervalelement scharniert, zodat kinderen ook eenvoudig bij de achterkant van dit speelgoed kunnen komen. Met Heartlake City speelgoed vol herkenbare personages en alledaagse omgevingen ontdekken kinderen het belang van vriendschap terwijl ze eindeloze fantasierijke avonturen beleven. Samen met het LEGO® Friends Boshuis (41679), de Boscamper en zeilboot (41681) en de Paardrijbasis in het bos (41683) is deze speelset perfect voor kinderen die van avontuurlijk speelgoed houden. Het populaire LEGO® speelgoed voldoet aan strikte industrienormen, waardoor het compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is – en dat is al zo sinds 1958. Nieuw LEGO® speelgoed wordt tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016916515
Legocode 41677
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016916515

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016916515 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41677

Waar is LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677 met het legonummer 41677 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677?

Het lego nummer van LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677 is 41677 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Waterval in het Bos - 41677 momenteel in de aanbieding is.