LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Het is tijd om in stijl te gaan kamperen! Olivia en Mia zijn de stad ontvlucht naar het platteland, maar ze gaan niet back to basic. Help ze hun luxueuze glampingtent op te zetten. Die heeft goede bedden en een beautyhoek! Olivia heeft haar telefoon meegebracht. Help haar wat foto's...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€25.95

Beste deal bij: Bijenkorf

28 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€25.95

28% Goedkoper

€28.98

19% Goedkoper

€29.94

17% Goedkoper

€29.99

17% Goedkoper

€32.99

8% Goedkoper

€33.94

6% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Het is tijd om in stijl te gaan kamperen! Olivia en Mia zijn de stad ontvlucht naar het platteland, maar ze gaan niet back to basic. Help ze hun luxueuze glampingtent op te zetten. Die heeft goede bedden en een beautyhoek! Olivia heeft haar telefoon meegebracht. Help haar wat foto's van de natuur naar huis te sturen terwijl Mia lekker chillt in het bubbelbad. Rooster daarna marshmallows boven het kampvuur terwijl Olivia de hemel afspeurt met haar telescoop. Eigenschappen: Help je kind liefde voor het buitenleven te ontwikkelen met dit schattige LEGO® Friends Glamping speelgoed voor natuurliefhebbers. Ze zullen zich...

Het is tijd om in stijl te gaan kamperen! Olivia en Mia zijn de stad ontvlucht naar het platteland, maar ze gaan niet back to basic. Help ze hun luxueuze glampingtent op te zetten. Die heeft goede bedden en een beautyhoek! Olivia heeft haar telefoon meegebracht. Help haar wat foto's van de natuur naar huis te sturen terwijl Mia lekker chillt in het bubbelbad. Rooster daarna marshmallows boven het kampvuur terwijl Olivia de hemel afspeurt met haar telescoop. Eigenschappen: Help je kind liefde voor het buitenleven te ontwikkelen met dit schattige LEGO® Friends Glamping speelgoed voor natuurliefhebbers. Ze zullen zich urenlang vermaken met doen alsof ze kamperen, de natuur verkennen en ontspannen met hun vrienden. Dit kampeerspeelgoed bestaat uit een LEGO® tent met een zacht kunststof dak, 2 minipoppetjes, een speelgoedeekhoorn, een speelgoedkampvuur, een telescoop en zelfs een bubbelbad: alles wat een kind nodig heeft voor een boeiende kampeerervaring. Kinderen zullen het geweldig vinden de tent te bouwen, met zijn zachte kunststof dak, en het gezellig te maken door de bedden en de kaptafel neer te zetten. Het laten rondrijden van de minipoppetjes op de LEGO® fiets voegt een dynamisch aspect toe aan het spel. Met 241 onderdelen is de Glamping in de natuur (41392) set een leuk verjaardags- of decembercadeau of een spannende verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar met een beetje bouwervaring. Verras een natuurliefhebber met een onverwachte traktatie met dit kampeerspeelgoed. De tent van ca. 9 cm hoog en 15 cm breed staat mooi op een bureau. Kinderen kunnen hun kamer verder opfleuren door de speelgoedboom en het vuur te scheiden of door de set aan te passen met stenen uit hun andere LEGO® sets. Er zijn geen batterijen nodig om dit kampeerspeelgoed tot leven te laten komen. De lichtjes lijken te stralen dankzij de heldere, gekleurde kunststof stenen – en de fantasie van kinderen! Is jouw kleine bouwer klaar voor een geweldige speelervaring? Download de LEGO® Life app en help je kind Instructions PLUS te gebruiken om het kampeerspeelgoed te bekijken via de zoom-, draai- en doorschijnende functie. Dat is bouwen in het digitale tijdperk! Zelfs tijdens een kampeertrip buiten de grenzen van Heartlake City kunnen kinderen een wereld vol interesses en activiteiten verkennen, met hun beste vriendinnen aan hun zijde. LEGO® sets voldoen aan de hoogste industrienormen en aan de hoge kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Ze zijn consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. De LEGO Groep test alle stenen en accessoires tot het uiterste om er zeker van te zijn dat alle speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016618792
Legocode 41392
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016618792

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016618792 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41392

Waar is LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392 met het legonummer 41392 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392?

Het lego nummer van LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392 is 41392 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Glamping in de Natuur - 41392 momenteel in de aanbieding is.