LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

De LEGO® DUPLO® boerderij zit boordevol leerzaam plezier. Er zijn boerderijgebouwen en een tractor, plus een varken, schaap, paard, hond, kip, haan en koeien om voor te zorgen. Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het naspelen van de verschillende activiteiten op de boerderij. Aan het...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€45.38

Beste deal bij: Bol.com

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€45.38

35% Goedkoper

€51.49

26% Goedkoper

€52.98

24% Goedkoper

€53.95

23% Goedkoper

€54.94

21% Goedkoper

€59.99

14% Goedkoper

€69.98

€69.98

Beschrijving LEGO

De LEGO® DUPLO® boerderij zit boordevol leerzaam plezier. Er zijn boerderijgebouwen en een tractor, plus een varken, schaap, paard, hond, kip, haan en koeien om voor te zorgen. Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het naspelen van de verschillende activiteiten op de boerderij. Aan het einde van de dag is het tijd om de dieren naar bed te brengen, totdat het plezier de volgende dag opnieuw begint! Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen...

De LEGO® DUPLO® boerderij zit boordevol leerzaam plezier. Er zijn boerderijgebouwen en een tractor, plus een varken, schaap, paard, hond, kip, haan en koeien om voor te zorgen. Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het naspelen van de verschillende activiteiten op de boerderij. Aan het einde van de dag is het tijd om de dieren naar bed te brengen, totdat het plezier de volgende dag opnieuw begint! Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen. Producteigenschappen: De LEGO® DUPLO® Stad Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen (10952) speelset zit boordevol mogelijkheden om spelenderwijs te leren voor peuters die van dieren en boerderijvoertuigen houden. Inclusief een tractor, varken, schaap, paard, hond, kip, haan, 2 koeien, 4 LEGO® DUPLO® figuren, een bouwbare schuur, een realistische hooibaal en een heleboel coole accessoires. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het naspelen van leuke activiteiten op de boerderij, zoals het voeren van de dieren en het paardrijden. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kleine boeren en boerinnen vanaf 2 jaar die van dieren houden, helemaal fan van tractors zijn of gewoon nieuwsgierig zijn. De schuur is ca. 23 cm hoog, 20 cm breed en 11 cm diep. Je kunt deze veelzijdige speelset op verschillende manieren indelen en eenvoudig combineren met al het andere LEGO® DUPLO® boerderijspeelgoed. In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met modellen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn speciaal ontworpen met peutervriendelijke functies die kinderen stimuleren om samen met hun ouders spelenderwijs te leren. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016889499
Legocode 10952
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889499

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889499 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10952

Waar is LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952 met het legonummer 10952 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952 is 10952 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen - 10952 momenteel in de aanbieding is.