LEGO DUPLO Bakkerij - 10928

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Alle kinderen vinden het leuk om naar de bakkerij te gaan! Gebruik de mixer en de oven om te gaan bakken. Proef van de smakelijk uitziende taart in het kleurrijke café. Lever bestellingen af met het versierde busje met een grote cupcake op het dak! En terwijl kinderen plezier hebben,...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€55.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€55.00

Beschrijving LEGO

Alle kinderen vinden het leuk om naar de bakkerij te gaan! Gebruik de mixer en de oven om te gaan bakken. Proef van de smakelijk uitziende taart in het kleurrijke café. Lever bestellingen af met het versierde busje met een grote cupcake op het dak! En terwijl kinderen plezier hebben, ontwikkelen ze tegelijkertijd hun fijne motoriek en hun sociale en emotionele vaardigheden. Er is zoveel te zien, te doen en te leren in de drukke bakkerij! Eigenschappen: Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele vaardigheden terwijl ze deze drukke bakkerijspeelset bouwen, ermee spelen, hem opnieuw indelen en er...

Alle kinderen vinden het leuk om naar de bakkerij te gaan! Gebruik de mixer en de oven om te gaan bakken. Proef van de smakelijk uitziende taart in het kleurrijke café. Lever bestellingen af met het versierde busje met een grote cupcake op het dak! En terwijl kinderen plezier hebben, ontwikkelen ze tegelijkertijd hun fijne motoriek en hun sociale en emotionele vaardigheden. Er is zoveel te zien, te doen en te leren in de drukke bakkerij! Eigenschappen: Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele vaardigheden terwijl ze deze drukke bakkerijspeelset bouwen, ermee spelen, hem opnieuw indelen en er steeds weer opnieuw mee spelen. Kinderen bakken en serveren eten in het speelgoedcafé en rijden dan met het busje rond om cupcakes af te leveren! Jongens en meisjes zullen het geweldig vinden verhalen vol fantasie te bedenken met deze LEGO® DUPLO® Bakkerij met café en bestelbusje. Met dit geweldige cadeau voor peuters van 2 jaar en ouder staat er de hele dag speelplezier op het menu! Het gebouw is ca. 15 cm hoog, 19 cm breed en 11 cm diep. Deze aanpasbare speelset kan worden gecombineerd met andere LEGO® DUPLO® sets om de speel- en leermogelijkheden van kinderen nog verder uit te breiden. Dit leerzame speelgoed met eetthema voor peuters is volledig batterijloos. Het wordt uitsluitend gevoed door kinderfantasie! LEGO® DUPLO® batterijloos, handzaam speelgoed geeft creatief, fantasierijk en praktisch leren van jonge kinderen een vliegende start. Open de doos en het plezier kan meteen beginnen. De eenvoudige instructies bieden ideeën en inspiratie om ouders en peuters te helpen optimaal te profiteren van de beste speelervaring en ontwikkelingsvoordelen die dit veelzijdige speelgoed te bieden heeft. Laat peuters kennismaken met leren via creatief spel met een open einde dat jonge kinderen inspireert. Met bekende scènes, leuke personages en eenvoudig te hanteren stukken zijn LEGO® DUPLO® speelsets het ideale eerste bouwspeelgoed voor peuters. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016618174
Legocode 10928
Leeftijd 3 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016618174

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Bakkerij - 10928 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016618174 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Bakkerij - 10928' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10928

Waar is LEGO DUPLO Bakkerij - 10928 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Bakkerij - 10928 met het legonummer 10928 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Bakkerij - 10928?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Bakkerij - 10928 is 10928 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Bakkerij - 10928 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Bakkerij - 10928 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Bakkerij - 10928 momenteel in de aanbieding is.