LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Peuters zullen keer op keer terugkeren naar dit speelgoed, om de vele functies te verkennen. Kinderen kunnen samen met LEGO DUPLO familie figuren een kopje thee drinken in het café waar traditionele gerechten worden geserveerd. Ze zullen het geweldig vinden om alle schattige details te ontdekken, van de dumplings in...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€54.98

Beste deal bij: Bol

36 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€54.98

36% Goedkoper

€79.98

€64.98

24% Goedkoper

€85.93

Beschrijving LEGO

Peuters zullen keer op keer terugkeren naar dit speelgoed, om de vele functies te verkennen. Kinderen kunnen samen met LEGO DUPLO familie figuren een kopje thee drinken in het café waar traditionele gerechten worden geserveerd. Ze zullen het geweldig vinden om alle schattige details te ontdekken, van de dumplings in de stoompan tot de pandafiguur met zijn bamboesnack en de glinsterende konijnenlantaarn. Dankzij het peutervriendelijke formaat kunnen ze de LEGO DUPLO stenen en onderdelen makkelijk oppakken en verplaatsen met hun kleine handjes.Dit fantasierijke en leerzame peuterspeelgoed laat jonge kinderen op een subtiele manier kennis maken met de traditionele Chinese cultuur....

Peuters zullen keer op keer terugkeren naar dit speelgoed, om de vele functies te verkennen. Kinderen kunnen samen met LEGO DUPLO familie figuren een kopje thee drinken in het café waar traditionele gerechten worden geserveerd. Ze zullen het geweldig vinden om alle schattige details te ontdekken, van de dumplings in de stoompan tot de pandafiguur met zijn bamboesnack en de glinsterende konijnenlantaarn. Dankzij het peutervriendelijke formaat kunnen ze de LEGO DUPLO stenen en onderdelen makkelijk oppakken en verplaatsen met hun kleine handjes.Dit fantasierijke en leerzame peuterspeelgoed laat jonge kinderen op een subtiele manier kennis maken met de traditionele Chinese cultuur. Inclusief halve yin-yangdecoratie en maskers, een pennenset met inkt, een Chinees schaakbord en een ruan (snaarinstrument) – allemaal waardevolle kenmerken van het traditionele Chinese leven. Verras jonge kinderen die dol zijn op dieren met dit leuke cadeau voor een verjaardag, een feestdag of een andere gelegenheid.Afmetingen: volledig gebouwd is de set ca. 20 cm hoog, 60 cm breed en 30 cm diep.Bevat 124 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702017416960
Legocode 10411
Leeftijd 2 - 4 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017416960

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017416960 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10411

Waar is LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411 met het legonummer 10411 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411 is 10411 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Leer over Chinese cultuur - 10411 momenteel in de aanbieding is.