LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Geef de fantasie van kinderen de ruimte met LEGO DUPLO | Disney en Pixar Buzz Lightyear planeetmissie (10962) – een leuke bouwset met leerzaam constructie speelgoed vol mogelijkheden voor peuters vanaf 2 jaar. Fans van de Disney en Pixar film Lightyear en de bekende Space Ranger kunnen Buzz en zijn...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€22.89

Beste deal bij: Bol

44 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€22.89

44% Goedkoper

€34.99

15% Goedkoper

€40.94

Beschrijving LEGO

Geef de fantasie van kinderen de ruimte met LEGO DUPLO | Disney en Pixar Buzz Lightyear planeetmissie (10962) – een leuke bouwset met leerzaam constructie speelgoed vol mogelijkheden voor peuters vanaf 2 jaar. Fans van de Disney en Pixar film Lightyear en de bekende Space Ranger kunnen Buzz en zijn 3 vrienden – Sox de robotkat, Ivan de computer en Eric de driehoekige droid robot – helpen de ontbrekende brandstofcel voor zijn ruimteschip te vinden. Ze doorzoeken de grot met een deur die open kan, de jungle met een liaan om in te klimmen en het radarstation met ronddraaiende schotel....

Geef de fantasie van kinderen de ruimte met LEGO DUPLO | Disney en Pixar Buzz Lightyear planeetmissie (10962) – een leuke bouwset met leerzaam constructie speelgoed vol mogelijkheden voor peuters vanaf 2 jaar. Fans van de Disney en Pixar film Lightyear en de bekende Space Ranger kunnen Buzz en zijn 3 vrienden – Sox de robotkat, Ivan de computer en Eric de driehoekige droid robot – helpen de ontbrekende brandstofcel voor zijn ruimteschip te vinden. Ze doorzoeken de grot met een deur die open kan, de jungle met een liaan om in te klimmen en het radarstation met ronddraaiende schotel. Daarna schieten ze ervandoor! Dit veelzijdige bouwspeelgoed stimuleert de creativiteit en fantasie van peuters en leert ze op een leuke manier van alles over samenwerken en de wonderen van de ruimte. Ouders en peuters beleven samen waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling. Met LEGO DUPLO speelgoed kunnen kinderen heerlijk spelen terwijl ze nieuwe dingen ontdekken en zichzelf leren uiten. Dit praktische speelgoed om mee te bouwen en te spelen is een geweldig cadeau voor fans van Buzz Lightyear en de gelijknamige film, Lightyear. Eigenschappen: Dit LEGO DUPLO Buzz Lightyear constructie speelgoed voor peuters vanaf 2 jaar bevat 3 robots en een ruimteschip om zelf te bouwen. Inclusief een LEGO DUPLO | Disney en Pixar Buzz Lightyear figuur, figuren van Sox de robotkat, Ivan de computer, Eric de driehoekige droid en een speelgoed ruimteschip. Het LEGO Disney constructie speelgoed bevat verschillende locaties, zoals een grot, een jungle en een radarstation met leuke accessoires voor creatief speelplezier. De deur van de grot kan open, de jungle bevat een liaan om in te klimmen, de radarschotel kan draaien en met het speelgoed ruimteschip kunnen kinderen eindeloos veel avonturen beleven. Stimuleer de creativiteit en verbeelding van peuters met dit leuke educatieve speelgoed, en laat ze kennis maken met robots en de wonderen van de ruimte. Stimuleer de creativiteit en verbeelding van peuters met dit leuke educatieve speelgoed, en laat ze kennis maken met robots en de wonderen van de ruimte.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702017153568
Legocode 10962
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017153568

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017153568 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10962

Waar is LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962 met het legonummer 10962 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962 is 10962 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Disney Buzz Lightyear Planeetmissie - 10962 momenteel in de aanbieding is.