LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

De LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur (10997) set zit vol met creatieve activiteiten en leert peuters vanaf 2 jaar over teamwork terwijl ze samen met Disney's Katrien Duck en haar neefjes op kampeertocht gaan in een bestuurbare speelgoed camper.Kinderen kunnen leuke verhalen verzinnen, op zoektocht gaan met de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€35.50

Beste deal bij: Bijenkorf

40 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€35.50

40% Goedkoper

€39.74

33% Goedkoper

€52.99

€44.99

24% Goedkoper

€58.94

Beschrijving LEGO

De LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur (10997) set zit vol met creatieve activiteiten en leert peuters vanaf 2 jaar over teamwork terwijl ze samen met Disney's Katrien Duck en haar neefjes op kampeertocht gaan in een bestuurbare speelgoed camper.Kinderen kunnen leuke verhalen verzinnen, op zoektocht gaan met de schatkaart, met de kano langs de wankele brug varen, de schat ontdekken achter de bouwbare waterval en daarna uitrusten bij het kampvuur of in de tent.Tijdens het spelen met dit bouwbare educatieve speelgoed voor 2+ jarigen leren kinderen empathie, zelfexpressie en samen werken. Ouders kunnen meespelen om ontwikkelingsmijlpalen met hun...

De LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur (10997) set zit vol met creatieve activiteiten en leert peuters vanaf 2 jaar over teamwork terwijl ze samen met Disney's Katrien Duck en haar neefjes op kampeertocht gaan in een bestuurbare speelgoed camper.Kinderen kunnen leuke verhalen verzinnen, op zoektocht gaan met de schatkaart, met de kano langs de wankele brug varen, de schat ontdekken achter de bouwbare waterval en daarna uitrusten bij het kampvuur of in de tent.Tijdens het spelen met dit bouwbare educatieve speelgoed voor 2+ jarigen leren kinderen empathie, zelfexpressie en samen werken. Ouders kunnen meespelen om ontwikkelingsmijlpalen met hun peuter te delen.Afmetingen: de bouwbare brug is ruim 14 cm hoog, 23 cm breed en 7 cm diep; camper is ruim 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.Bevat 37 onderdelen. Eigenschappen Met deze LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur set voor peuters gaan kinderen samen met Disney's Katrien Duck en haar neefjes op een leuke familiereis De speelset voor 2+ jaar oude peuters en kleuters wordt geleverd met een kano, een bestuurbare speelgoed camper en een tent, plus een kampvuur, een waterval en een wankelende brug van DUPLO stenen Inclusief 4 LEGO DUPLO Disney figuren: Katrien Duck en de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, plus een schatkaart en speelgoed diamanten Kinderen kunnen zich inbeelden dat ze de schatkaart volgen, door met de kano in de rivier te varen en de wankele brug over te steken om de verborgen diamanten te vinden, voordat ze in de tent kruipen Het naspelen van familiescènes helpt kinderen om empathie en zelfexpressie te ontwikkelen - ouders kunnen ontwikkelingsmijlpalen delen door mee te spelen Verras een kleine Disney-fan met dit educatieve constructie speelgoed voor peuters vanaf 2 jaar als cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702017417806
Legocode 10997
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017417806

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017417806 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10997

Waar is LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997 met het legonummer 10997 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997 is 10997 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur Speelgoed voor 2+ Jarigen - 10997 momenteel in de aanbieding is.