LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Ken je een peuter die dol is op boerderijen? De set Dieren verzorgen op de boerderij (10416) is een ideaal cadeau voor elke kleine dierenliefhebber. Dit educatieve speelgoed wordt geleverd met 8 LEGO DUPLO dieren figuren – waaronder figuren van paarden, een schaap, koeien en kippen – voor peuters vanaf...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€40.54

Beste deal bij: Bol

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€40.54

33% Goedkoper

€60.94

Beschrijving LEGO

Ken je een peuter die dol is op boerderijen? De set Dieren verzorgen op de boerderij (10416) is een ideaal cadeau voor elke kleine dierenliefhebber. Dit educatieve speelgoed wordt geleverd met 8 LEGO DUPLO dieren figuren – waaronder figuren van paarden, een schaap, koeien en kippen – voor peuters vanaf 2 jaar die dol zijn op doen alsof en graag nieuwe vrienden maken op de boerderij. Deze speelgoed boerderij boordevol functies laat gezinnen opgaan in verzorgend spel terwijl volwassenen hun kindje laten zien hoe ze de speelgoed boerderijdieren kunnen voeden en verzorgen. De boer helpt de DUPLO kinder figuur met...

Ken je een peuter die dol is op boerderijen? De set Dieren verzorgen op de boerderij (10416) is een ideaal cadeau voor elke kleine dierenliefhebber. Dit educatieve speelgoed wordt geleverd met 8 LEGO DUPLO dieren figuren – waaronder figuren van paarden, een schaap, koeien en kippen – voor peuters vanaf 2 jaar die dol zijn op doen alsof en graag nieuwe vrienden maken op de boerderij. Deze speelgoed boerderij boordevol functies laat gezinnen opgaan in verzorgend spel terwijl volwassenen hun kindje laten zien hoe ze de speelgoed boerderijdieren kunnen voeden en verzorgen. De boer helpt de DUPLO kinder figuur met het afspoelen van de appels om aan de koe en haar kalfje te voeren. In het kippenhok zorgt de kip voor haar kuikens. Peuters kunnen ook doen alsof ze een ritje maken op de paarden figuur en hem hooi voeren in de stal. D it boerderij speelgoed voor peuters bevat kleurrijke DUPLO bouwstenen, speelgoed dieren en andere elementen die interessant zijn voor peuters en tijdens het bouwen hun probleemoplossend vermogen en fijne motoriek versterken. Uitgebreide boerderij speelset – deze set bevat een boerderij die ca. 23 cm hoog, 27 cm breed en 14 cm diep is. Bevat 74 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702017583266
Legocode 10416
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017583266

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017583266 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10416

Waar is LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416 met het legonummer 10416 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416 is 10416 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij - 10416 momenteel in de aanbieding is.