LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DOTS

Ontwerp je eigen magische sieraden met deze Sterrenlicht armbanden! Leg de armbanden met een enkele rij noppen plat neer en klik de tegels erop. Voeg er de doorschijnende tegels met sterren en sterrenkaarten op een creatieve manier aan toe zodat de armbanden bij jouw stijl passen en draag ze om...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€8.98

Beste deal bij: Bol.com

36 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€8.98

36% Goedkoper

€9.94

30% Goedkoper

€10.94

23% Goedkoper

€12.94

8% Goedkoper

€14.13

Beschrijving LEGO

Ontwerp je eigen magische sieraden met deze Sterrenlicht armbanden! Leg de armbanden met een enkele rij noppen plat neer en klik de tegels erop. Voeg er de doorschijnende tegels met sterren en sterrenkaarten op een creatieve manier aan toe zodat de armbanden bij jouw stijl passen en draag ze om een unieke kant van jezelf te laten zien! Toe aan iets anders? Pas ze dan aan je stemming aan, ruil of deel ze met je vrienden! #dotyourworld Jij bepaalt hoe je speelt! Het leuke aan het zelf maken van sieraden is dat kinderen zichzelf kunnen uiten en de armbanden op...

Ontwerp je eigen magische sieraden met deze Sterrenlicht armbanden! Leg de armbanden met een enkele rij noppen plat neer en klik de tegels erop. Voeg er de doorschijnende tegels met sterren en sterrenkaarten op een creatieve manier aan toe zodat de armbanden bij jouw stijl passen en draag ze om een unieke kant van jezelf te laten zien! Toe aan iets anders? Pas ze dan aan je stemming aan, ruil of deel ze met je vrienden! #dotyourworld Jij bepaalt hoe je speelt! Het leuke aan het zelf maken van sieraden is dat kinderen zichzelf kunnen uiten en de armbanden op hun eigen manier kunnen versieren. Alles is mogelijk met deze leuke armbanden, net als met de andere LEGO DOTS speelgoedsets – de magie zit hem in de fantasie van kinderen. De diverse armbanden in het assortiment vormen geweldige verrassingen of verjaardagscadeautjes. Eigenschappen: Verras een jonge creatieveling met een buitenaards leuke LEGO® DOTS Sterrenlicht armbanden (41934) speelgoedset en stuur hem of haar op een reis met eindeloze mogelijke knutselontwerpen. Unieke sieraden die gezien mogen worden! Kinderen kunnen laten zien hoe creatief ze zijn tijdens het versieren van de armbanden. De set bevat 2 smalle, verstelbare bandjes en 32 tegels. Het plezier begint zodra je het zakje opent! Deze op zichzelf staande set is geweldig voor een snelle dosis creativiteit. Kinderen kunnen ook tegels uit het LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 3 (41921) zakje gebruiken om hun ontwerpen uit te breiden met nieuwe, coole ideeën. Jonge knutselliefhebbers zullen genieten van deze creatieve set. De stevige armbanden, kleurrijke tegels en speciale tegels met opdruk vormen een leuk cadeau of kleine verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar. Klein en draagbaar. Deze set met armbanden van elk ca. 20 cm lang is ideaal voor beginnende ontwerpers. Ze kunnen oefenen met het maken van hun eigen creaties en vervolgens hun favoriete versie dragen. Open het zakje en het versieren van de armbanden kan meteen beginnen. Met de eenvoudig te volgen inspiratie maken kinderen in no time een heleboel leuke ontwerpen. Daarnaast kunnen ze keer op keer hun eigen patronen creëren. Geef kinderen een leuke LEGO® DOTS set cadeau. Deze slim ontworpen armbanden stimuleren eindeloze ontwerpmogelijkheden waarmee kinderen spelenderwijs hun creativiteit en zelfvertrouwen ontwikkelen. LEGO® DOTS sets bieden onbegrensde creativiteit en bevorderen de zelfexpressie door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoenaan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DOTS
Merk LEGO
EAN 5702016915891
Legocode 41934
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915891

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915891 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DOTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41934

Waar is LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934 met het legonummer 41934 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934?

Het lego nummer van LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934 is 41934 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DOTS Sterrenlicht Armbanden - 41934 momenteel in de aanbieding is.