LEGO DOTS Muziek Armband - 41933

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DOTS

Muziekliefhebbende kinderen zullen dol zijn op het maken en dragen van deze LEGO DOTS Muziek Armband sieraden set (41933)! Deze creatieve doe-het-zelf-speelgoed set heeft een goede kwaliteit, verstelbare, flexibele band in zwart die om grotere of kleinere polsen past en bestand is tegen eindeloos dragen en versieren. Er is geen...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€15.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€15.94

Beschrijving LEGO

Muziekliefhebbende kinderen zullen dol zijn op het maken en dragen van deze LEGO DOTS Muziek Armband sieraden set (41933)! Deze creatieve doe-het-zelf-speelgoed set heeft een goede kwaliteit, verstelbare, flexibele band in zwart die om grotere of kleinere polsen past en bestand is tegen eindeloos dragen en versieren. Er is geen foute manier om te spelen Het leuke aan het zelf maken van sieraden is dat kinderen zichzelf kunnen uiten en de armband op hun eigen manier kunnen versieren. Alles is mogelijk met deze leuke armband, net als met de andere LEGO DOTS speelgoedsets – de magie zit hem in de...

Muziekliefhebbende kinderen zullen dol zijn op het maken en dragen van deze LEGO DOTS Muziek Armband sieraden set (41933)! Deze creatieve doe-het-zelf-speelgoed set heeft een goede kwaliteit, verstelbare, flexibele band in zwart die om grotere of kleinere polsen past en bestand is tegen eindeloos dragen en versieren. Er is geen foute manier om te spelen Het leuke aan het zelf maken van sieraden is dat kinderen zichzelf kunnen uiten en de armband op hun eigen manier kunnen versieren. Alles is mogelijk met deze leuke armband, net als met de andere LEGO DOTS speelgoedsets – de magie zit hem in de fantasie van kinderen. De diverse armbanden in dit assortiment zijn een ideale verrassing voor elk moment. Producteigenschappen: Verras een creatief kind met deze speelse LEGO® DOTS Muziek armband (41933) speelgoedset en stuur het op een reis met eindeloze mogelijke knutselontwerpen. Unieke sieraden die gezien mogen worden! Kinderen kunnen laten zien hoe creatief ze zijn tijdens het versieren van de armband. Deze set bevat een verstelbaar bandje en 32 kleurrijke tegels. Het plezier begint zodra je het zakje opent! Deze op zichzelf staande set is geschikt voor een snelle dosis creativiteit. Kinderen kunnen ook tegels uit de LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 3 en 4 (41921 en 41931) zakjes gebruiken om hun ontwerpen uit te breiden met nieuwe, coole ideeën. Jonge knutselliefhebbers zullen genieten van deze creatieve set. De duurzame armband, kleurrijke tegels en speciale tegels met opdruk vormen een leuk cadeautje of kleine verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar. Klein en draagbaar! De armband is ca. 20 cm lang en is ideaal voor beginnende ontwerpers. Ze kunnen oefenen met het maken van hun eigen creaties en vervolgens hun favoriete versie dragen. Open het zakje en het versieren van de armband kan meteen beginnen. Met de eenvoudig te volgen inspiratie op de verpakking maken kinderen in no time een heleboel leuke ontwerpen. Daarnaast kunnen ze keer op keer hun eigen patronen creëren. Geef kinderen creatieve knutselcadeaus met LEGO® DOTS sets. Deze slimme zelfgemaakte armband stimuleert eindeloze ontwerpmogelijkheden waarmee kinderen op een leuke manier hun creativiteit en zelfvertrouwen ontwikkelen. LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en stimuleren de zelfexpressie door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DOTS
Merk LEGO
EAN 5702016915884
Legocode 41933
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915884

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DOTS Muziek Armband - 41933 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915884 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DOTS Muziek Armband - 41933' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DOTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41933

Waar is LEGO DOTS Muziek Armband - 41933 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DOTS Muziek Armband - 41933 met het legonummer 41933 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DOTS Muziek Armband - 41933?

Het lego nummer van LEGO DOTS Muziek Armband - 41933 is 41933 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DOTS Muziek Armband - 41933 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DOTS Muziek Armband - 41933 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DOTS Muziek Armband - 41933 momenteel in de aanbieding is.