LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Ontdek een microwereld boordevol plezier in een boek! Beleef samen met Disney's Elsa avonturen in het Betoverde Bos, ver buiten de grenzen van Arendelle, waar ze de Nokk tegenkomt – een mythische watergeest die bijna net zo sterk is als zij. In zijn bevroren vorm neemt de Nokk Elsa graag...

Lees meer..
4.1/5
Lees alle reviews

€21.97

Beste deal bij: Bol.com

21 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€21.97

21% Goedkoper

€24.97

11% Goedkoper

€25.93

7% Goedkoper

€27.94

Beschrijving LEGO

Ontdek een microwereld boordevol plezier in een boek! Beleef samen met Disney's Elsa avonturen in het Betoverde Bos, ver buiten de grenzen van Arendelle, waar ze de Nokk tegenkomt – een mythische watergeest die bijna net zo sterk is als zij. In zijn bevroren vorm neemt de Nokk Elsa graag mee op ritjes naar het Noorden. Maar pas op: tijdens je tocht richting het Noorden heb je moed en de hulp van je vrienden nodig. Kun jij Elsa helpen om voor de geesten van de natuur te zorgen? Leuke rollenspellen voor onderweg Deze draagbare set biedt volop creatief plezier en...

Ontdek een microwereld boordevol plezier in een boek! Beleef samen met Disney's Elsa avonturen in het Betoverde Bos, ver buiten de grenzen van Arendelle, waar ze de Nokk tegenkomt – een mythische watergeest die bijna net zo sterk is als zij. In zijn bevroren vorm neemt de Nokk Elsa graag mee op ritjes naar het Noorden. Maar pas op: tijdens je tocht richting het Noorden heb je moed en de hulp van je vrienden nodig. Kun jij Elsa helpen om voor de geesten van de natuur te zorgen? Leuke rollenspellen voor onderweg Deze draagbare set biedt volop creatief plezier en inspirerende onderdelen. Kinderen kunnen er afzonderlijk mee spelen of de set combineren met andere LEGO ǀ Disney sets. Favoriete personages en spannende scènes Kinderen kunnen snel aan de slag gaan met deze creatieve LEGO ǀ Disney set met 3 micropoppetjes – Iduna en 2 versies van Disney's Elsa – plus LEGO figuren van Olaf, de Nokk en een aardreus – een leuk cadeau voor een leuk kind. Eigenschappen: Stimuleer spannende rollenspellen die zijn gebaseerd op de film of ander creatief speelplezier met deze leuke LEGO® ǀ Disney Elsa en de Nokk verhalenboekavonturen (43189) set. Het speelplezier begint zodra je het boek opent! Wat ligt er in het Betoverde Bos en daarachter op je te wachten? Deze coole set bestaat uit een boek met een dubbelzijdig model binnenin, stickers om het te versieren en een heleboel inspirerende onderdelen voor fantasierijk speelplezier. Geliefde micropersonages, waaronder Disney's Elsa, Olaf, een aardreus, Nokk en Iduna, staan helemaal klaar voor allerlei avonturen in dit bouwbare speelgoed. Combineer de set met andere sets voor nieuwe verhalen en nog meer plezier. Elke fan van Disney's Frozen 2 zal deze set geweldig vinden. Het boek bevat een complete microwereld die jongens en meisjes vanaf 5 jaar graag cadeau zullen krijgen voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Draagbaar en leuk! Het boek is geopend ca. 23 cm breed, 12 cm diep en8 cm hoog. Deze set is groot genoeg voor nieuwe avonturen en kan ook worden meegenomen voor plezier onderweg. Gedrukte bouwinstructies zijn fijn, maar digitale Instructions PLUS zijn nog leuker! Met de LEGO® Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers inzoomen op hun modellen en deze tijdens het bouwen visualiseren. Dit bouwbare Disney's Frozen 2 speelgoed bevat gedetailleerde micropoppetjes, bekende scènes en inspirerende details voor eindeloos creatief speelplezier waarmee kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016909159
Legocode 43186
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016909159

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016909159 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43186

Waar is LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189 met het legonummer 43186 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189?

Het lego nummer van LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189 is 43186 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189 momenteel in de aanbieding is.