LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Stimuleer de fantasie van kinderen met dit LEGO Disney Mickey and Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket (10774) constructie speelgoed voor kinderen van 4 jaar en ouder. De set bevat een raket en een ruimtestation en laat kinderen meedoen met Disney Mickey Mouse en Minnie Mouse in de ruimte....

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€19.94

Beste deal bij: Alternate

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€19.94

29% Goedkoper

€22.93

18% Goedkoper

€22.97

18% Goedkoper

€23.98

14% Goedkoper

€25.93

7% Goedkoper

€27.94

Beschrijving LEGO

Stimuleer de fantasie van kinderen met dit LEGO Disney Mickey and Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket (10774) constructie speelgoed voor kinderen van 4 jaar en ouder. De set bevat een raket en een ruimtestation en laat kinderen meedoen met Disney Mickey Mouse en Minnie Mouse in de ruimte. Bouwen en spelen Deze LEGO 4+ ruimteset zit vol leuke activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Elk zakje bevat de stenen voor een compleet model dat ze kunnen bouwen om snel te kunnen gaan spelen! Er zijn ook startstenen om ze een vliegende start te geven. Plezier...

Stimuleer de fantasie van kinderen met dit LEGO Disney Mickey and Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket (10774) constructie speelgoed voor kinderen van 4 jaar en ouder. De set bevat een raket en een ruimtestation en laat kinderen meedoen met Disney Mickey Mouse en Minnie Mouse in de ruimte. Bouwen en spelen Deze LEGO 4+ ruimteset zit vol leuke activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Elk zakje bevat de stenen voor een compleet model dat ze kunnen bouwen om snel te kunnen gaan spelen! Er zijn ook startstenen om ze een vliegende start te geven. Plezier voor het hele gezin Met 4+ sets beleven ouders samen met hun kinderen leuke bouwavonturen. Deze set bevat eenvoudige instructies met afbeeldingen, zodat hun leesvaardigheid kinderen niet in de weg hoeft te staan. De set beschikt ook over Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Daarin zien kinderen het bouwproces op een heldere manier en kunnen ze hun voortgang opslaan, zodat ze op elk moment verder kunnen gaan. Producteigenschappen: Met deze LEGO® ǀ Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket (10774) set krijgen kinderen een set boordevol leuke rollenspellen waarbij ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl ze rondvliegen in een raket en de ruimte verkennen. Een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die echte trendsetters willen zijn op het schoolplein! Verras kinderen met dit creatieve bouwspeelgoed dat hun fantasie en zelfvertrouwen een boost geeft en waarmee ze zich urenlang kunnen vermaken. Perfect om mee te leren bouwen. De raket en het ruimtestation hebben startstenen, zodat kinderen eenvoudig kunnen bouwen en er meer tijd overblijft om te spelen. Er zijn ook 2 minifiguren en een exclusieve tegel met het silhouet van Mickey! Deze LEGO® ǀ Disney set zit vol leuke details en accessoires, waaronder een grote ruimtesteen die open kan met binnenin een alien, plus een camera en een kleine vlag voor nog meer leuke rollenspellen. De raket is ca. 14 cm hoog en 7 cm breed en biedt eindeloos speelplezier. Kinderen kunnen de set uitstekend combineren met andere LEGO® stenen, dus ze kunnen hem uitbreiden naarmate ze beter leren bouwen. Geef jonge bouwers een geweldige bouwervaring met simpele instructies met afbeeldingen, waardoor kinderen die net leren lezen er ook mee aan de slag kunnen. Bovendien heeft Instructions PLUS handige zoom- en bewaarmodi! Met 4+ sets leren jonge kinderen op een leuke manier bouwen, waarbij ze hun zelfvertrouwen ontwikkelen met eenvoudige bouwstappen. Desets laten kinderen en volwassenen het plezier van samen bouwen en spelen ontdekken. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat kleine vingertjes ze keer op keer gemakkelijk kunnen vastpakken en ermee kunnen bouwen – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016913149
Legocode 67798
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913149

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913149 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67798

Waar is LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774 met het legonummer 67798 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774?

Het lego nummer van LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774 is 67798 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket - 10774 momenteel in de aanbieding is.