LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Classic

Stimuleer kinderen met deze spannende mix van blauwe LEGO® stenen om te bouwen, te creëren en te fantaseren! Bouwen... Er kunnen 3 leuke figuren worden gemaakt: een walvis die water spuit, een trein met 4 wielen en een robot waarvan de armen kunnen worden versteld. Creëren... Kinderen combineren de stenen...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€7.94

Beste deal bij: Top1Toys

52 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€7.94

52% Goedkoper

€9.94

40% Goedkoper

€11.56

30% Goedkoper

€16.52

Beschrijving LEGO

Stimuleer kinderen met deze spannende mix van blauwe LEGO® stenen om te bouwen, te creëren en te fantaseren! Bouwen... Er kunnen 3 leuke figuren worden gemaakt: een walvis die water spuit, een trein met 4 wielen en een robot waarvan de armen kunnen worden versteld. Creëren... Kinderen combineren de stenen tot hun eigen creaties. Fantaseren... Alles is mogelijk wanneer ideeën, avonturen en fantasiewerelden tot leven komen met deze veelzijdige LEGO set voor beginners. Eigenschappen: Een spannende mix van blauwe LEGO® stenen om kinderen van 4 jaar en ouder te inspireren om te bouwen, te creëren en te fantaseren. Met 3...

Stimuleer kinderen met deze spannende mix van blauwe LEGO® stenen om te bouwen, te creëren en te fantaseren! Bouwen... Er kunnen 3 leuke figuren worden gemaakt: een walvis die water spuit, een trein met 4 wielen en een robot waarvan de armen kunnen worden versteld. Creëren... Kinderen combineren de stenen tot hun eigen creaties. Fantaseren... Alles is mogelijk wanneer ideeën, avonturen en fantasiewerelden tot leven komen met deze veelzijdige LEGO set voor beginners. Eigenschappen: Een spannende mix van blauwe LEGO® stenen om kinderen van 4 jaar en ouder te inspireren om te bouwen, te creëren en te fantaseren. Met 3 eenvoudig te bouwen modellen plus eindeloos vrij bouwplezier zit dit veelzijdige speelgoed boordevol creatieve mogelijkheden. Deze 52-delige set kan worden omgetoverd tot een blauwe walvis, een trein en een robot met leuke functies om fantasierijk spel te stimuleren. Als kinderen na verloop van tijd hun eigen creaties gaan bedenken en maken, ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan. Er valt veel plezier te beleven aan het bouwen en spelen met de 3 speelgoedmodellen, maar wanneer kinderen beginnen met het aanpassen van de modellen en het creëren van hun eigen bouwsels is alles mogelijk. De set kan ook worden gecombineerd met ander LEGO® speelgoed voor nog meer plezier. Geweldig bouwspeelgoed voor beginners en kinderen die hun LEGO® stenenverzameling willen uitbreiden. Dit veelzijdige, leerzame speelgoed is een ideaal sinterklaas- of verjaardagscadeau, of voor welke dag dan ook, voor jongens en meisjes. De LEGO® Classic Creatieve blauwe stenen set kan door ouders handig worden meegenomen voor creatief plezier onderweg. Combineer met andere LEGO sets voor nog meer mogelijkheden. Gevoed door de fantasie van kinderen – dus het speelplezier eindigt nooit! Batterijloos speelgoed geeft de kritische denkvaardigheden en probleemoplossende vaardigheden van kinderen een boost en geeft hen de voldoening van het'helemaal zelf' creëren van leuke dingen. Open de doos en het fantasierijke spel begint meteen. Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen met de startmodellen. En zodra ze beginnen, stopt het creatieve plezier niet meer. Elke LEGO® Classic set zit boordevol ideeën en inspiratie. De spannende mix van stenen en onderdelen stimuleert eindeloos vrij spel. Het versterken van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo leuk enintuïtief. LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen: de stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Natuurlijk voldoet dit speelgoed aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn voor jouw kind.

Kenmerken
Serie LEGO Classic
Merk LEGO
EAN 5702016616576
Legocode 11006
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616576

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616576 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Classic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 11006

Waar is LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006 met het legonummer 11006 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006?

Het lego nummer van LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006 is 11006 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen - 11006 momenteel in de aanbieding is.