LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Classic

Deze collectie LEGO® stenen in 35 verschillende kleuren is bestemd voor bouwers van alle leeftijden en biedt mogelijkheden voor uren creatief bouwen en spelen. Ramen, ogen en een groot aantal wielen zorgen voor nog meer mogelijkheden voor creatieve bouwprojecten met grappige voertuigen. Een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling, verpakt...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€23.99

Beste deal bij: Bol

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€23.99

33% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Deze collectie LEGO® stenen in 35 verschillende kleuren is bestemd voor bouwers van alle leeftijden en biedt mogelijkheden voor uren creatief bouwen en spelen. Ramen, ogen en een groot aantal wielen zorgen voor nog meer mogelijkheden voor creatieve bouwprojecten met grappige voertuigen. Een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling, verpakt in een handige plastic opbergdoos en met ideeënboekje om op gang te komen. Eigenschappen:Bevat een breed assortiment LEGO® stenen in 35 verschillende kleuren.Inclusief 18 banden en 18 velgen.Speciale elementen: een groene 8 x 16 cm bouwplaat, een raam met kozijn en 3 sets ogen.De LEGO® Classic serie is ontwikkeld om...

Deze collectie LEGO® stenen in 35 verschillende kleuren is bestemd voor bouwers van alle leeftijden en biedt mogelijkheden voor uren creatief bouwen en spelen. Ramen, ogen en een groot aantal wielen zorgen voor nog meer mogelijkheden voor creatieve bouwprojecten met grappige voertuigen. Een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling, verpakt in een handige plastic opbergdoos en met ideeënboekje om op gang te komen. Eigenschappen:Bevat een breed assortiment LEGO® stenen in 35 verschillende kleuren.Inclusief 18 banden en 18 velgen.Speciale elementen: een groene 8 x 16 cm bouwplaat, een raam met kozijn en 3 sets ogen.De LEGO® Classic serie is ontwikkeld om de creativiteit te stimuleren.De speciale elementen bieden prima mogelijkheden voor fantasievol bouwen.Met de vele wielen kunnen allerlei voertuigen worden bedacht.Alle afgebeelde modellen kunnen tegelijk worden gebouwd met deze set.Bij de set hoort een ideeënboekje en er is ook online-bouwinspiratie te vinden op LEGO.nl/classic.Verpakt in een stevige plastic opbergdoos.De groene bouwplaat is 8 cm lang en 16 cm breed.LEGO® Classic sets vormen een ideale aanvulling op iedere LEGO verzameling.

Kenmerken
Serie LEGO Classic
Merk LEGO
EAN 5902002054607
Legocode 10696
Leeftijd 4 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5902002054607

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5902002054607 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Classic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10696

Waar is LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696 met het legonummer 10696 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696?

Het lego nummer van LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696 is 10696 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos - 10696 momenteel in de aanbieding is.