LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Geef het speelplezier van kinderen een boost met de LEGO® City Sloop stuntmotor (60297) speelgoedset met een supersnelle stuntmotor en de waaghals Wallop uit de tv-serie LEGO City Adventures – een perfecte combinatie voor zinderende stuntshows. Plezier voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar In de doos van deze LEGO...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€13.94

Beste deal bij: Lego.com

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€13.94

22% Goedkoper

€17.98

Beschrijving LEGO

Geef het speelplezier van kinderen een boost met de LEGO® City Sloop stuntmotor (60297) speelgoedset met een supersnelle stuntmotor en de waaghals Wallop uit de tv-serie LEGO City Adventures – een perfecte combinatie voor zinderende stuntshows. Plezier voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar In de doos van deze LEGO set vind je eenvoudige bouwinstructies. Je kunt ook online gaan en Instructions PLUS downloaden – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties worden beginnende bouwers al snel echte meesterbouwers! Kinderen worden de sterren van de show! Met...

Geef het speelplezier van kinderen een boost met de LEGO® City Sloop stuntmotor (60297) speelgoedset met een supersnelle stuntmotor en de waaghals Wallop uit de tv-serie LEGO City Adventures – een perfecte combinatie voor zinderende stuntshows. Plezier voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar In de doos van deze LEGO set vind je eenvoudige bouwinstructies. Je kunt ook online gaan en Instructions PLUS downloaden – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties worden beginnende bouwers al snel echte meesterbouwers! Kinderen worden de sterren van de show! Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren, coole voertuigen, realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Combineer de sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows! Producteigenschappen: Ga voor nog meer actie met deze LEGO® City Sloop stuntmotor (60297) speelgoedset met een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel en waaghals Wallop uit de LEGO City tv-serie. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een geweldige stuntmotor te bouwen, plus een minifiguur van de durfal Wallop uit de tv-serie LEGO® City Adventures. Kinderen duwen de stuntmotor om het vliegwiel te activeren en laten hem vervolgens los voor allerlei stunts waarbij ze door muren heen beuken en spectaculaire trucs in de lucht. De LEGO® City Sloop stuntmotor is een leuk cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor stuntfanaten van 5 jaar en ouder. Eenmaal gebouwd is de Sloop stuntmotor ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed. Combineer de Sloop stuntmotor speelset met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog meer spannende stuntshows. Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding voor kinderen. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met LEGO® City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met coole speelgoedvoertuigen en leuke personages voor allerlei fantasierijke verhalen en rollenspellen die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016912715
Legocode 60297
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912715

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912715 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60297

Waar is LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297 met het legonummer 60297 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297?

Het lego nummer van LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297 is 60297 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Stuntz Sloop Stuntmotor - 60297 momenteel in de aanbieding is.