LEGO City Politiewagen - 60312

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Laat kinderen kennismaken met LEGO® City met deze Politiewagen speelset (60312) met een politieauto met coole velgen, ronde spatborden en banden met veel grip. Samen met een minifiguur van een politieagent met een zaklamp en politiepet staat dit garant voor urenlange fantasierijke boevenvangactie! LEGO bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€12.99

Beste deal bij: Top1Toys

19 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€14.98

€12.99

19% Goedkoper

€15.94

Beschrijving LEGO

Laat kinderen kennismaken met LEGO® City met deze Politiewagen speelset (60312) met een politieauto met coole velgen, ronde spatborden en banden met veel grip. Samen met een minifiguur van een politieagent met een zaklamp en politiepet staat dit garant voor urenlange fantasierijke boevenvangactie! LEGO bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar Deze set bevat een stapsgewijze bouwhandleiding met afbeeldingen en interactieve digitale bouwinstructies. Deze intuïtieve gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat geweldige zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen hun modellen tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken. Welkom in een wereld...

Laat kinderen kennismaken met LEGO® City met deze Politiewagen speelset (60312) met een politieauto met coole velgen, ronde spatborden en banden met veel grip. Samen met een minifiguur van een politieagent met een zaklamp en politiepet staat dit garant voor urenlange fantasierijke boevenvangactie! LEGO bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar Deze set bevat een stapsgewijze bouwhandleiding met afbeeldingen en interactieve digitale bouwinstructies. Deze intuïtieve gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat geweldige zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen hun modellen tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken. Welkom in een wereld vol fantasie Met de LEGO City Politie speelsets bevinden kinderen zich midden in de actie met cool speelgoed dat hun fantasie in een hogere versnelling zet. Kinderen ontdekken de wereld door spelsituaties die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen. Speelgoedpolitieauto voor kinderen vanaf 5 jaar – zet creatief spel in een hogere versnelling met deze LEGO® City Politiewagen (60312) bouw- en speelset Wat zit er in de doos – alles wat kinderen nodig hebben om een speelgoedpolitiewagen te bouwen, met ruimte achter het stuur voor de meegeleverde minifiguur van een politieagent Bouwspeelgoed voor fantasierijk speelplezier – kinderen verkennen de politiewagen tijdens het bouwen. Daarna zetten ze de politieagent achter het stuur en beleven ze allerlei spannende avonturen waarin ze een heleboel boeven vangen Een superleuk cadeau – deze LEGO® City Politiewagen is een tof cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 5 jaar en ouder Ook voor onderweg – eenmaal gebouwd is de politiewagen ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Ideaal om overal mee te spelen, waar kinderen ook heen gaan Met accessoires voor de LEGO® minifiguur – deze speelset met een politieauto is inclusief een speelgoedzaklamp en politiepet voor de meegeleverde minifiguur van een politieagent Begeleiding voor jonge bouwers – deze bouwset bevat een gedrukte bouwhandleiding met afbeeldingen en digitale bouwinstructies in de LEGO® Bouwinstructies app Situaties uit het echte leven – LEGO® City speelsets bevatten gebouwen, voertuigen en personages die fantasierijke rollenspellen stimuleren die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven Kwaliteit gegarandeerd – alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn: dat is al zo sinds 1958 Veiligheid staat voorop – LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017161884
Legocode 60312
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017161884

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Politiewagen - 60312 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017161884 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Politiewagen - 60312' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60312

Waar is LEGO City Politiewagen - 60312 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Politiewagen - 60312 met het legonummer 60312 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Politiewagen - 60312?

Het lego nummer van LEGO City Politiewagen - 60312 is 60312 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Politiewagen - 60312 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Politiewagen - 60312 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Politiewagen - 60312 momenteel in de aanbieding is.