LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Het LEGO® City Politiegevangeniseiland (60419) is de thuisbasis van enkele van de meest beruchte boeven van de stad... nog wel tenminste! Deze geweldige speelgoedset bevat een gevangenis aan de rand van een klif vol kenmerken en functies. Inclusief een helikopter, politieboot, speedboot, rubberboot, minifiguren van 3 politieagenten en 4 gevangenen,...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€79.98

Beste deal bij: Bol

25 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€79.98

25% Goedkoper

€105.94

Beschrijving LEGO

Het LEGO® City Politiegevangeniseiland (60419) is de thuisbasis van enkele van de meest beruchte boeven van de stad... nog wel tenminste! Deze geweldige speelgoedset bevat een gevangenis aan de rand van een klif vol kenmerken en functies. Inclusief een helikopter, politieboot, speedboot, rubberboot, minifiguren van 3 politieagenten en 4 gevangenen, plus een politiehond en een haai.De gevangenis heeft allerlei leuke details, waaronder een controlekamer, een kantine voor agenten, een entreehal, een binnenplaats met een geheim ontsnappingsluik, een hondenkennel, een cel met bedden en een ontsnappingstunnel die leidt naar een verlaten mijn, plus een wasruimte. Andere details zijn onder meer een...

Het LEGO® City Politiegevangeniseiland (60419) is de thuisbasis van enkele van de meest beruchte boeven van de stad... nog wel tenminste! Deze geweldige speelgoedset bevat een gevangenis aan de rand van een klif vol kenmerken en functies. Inclusief een helikopter, politieboot, speedboot, rubberboot, minifiguren van 3 politieagenten en 4 gevangenen, plus een politiehond en een haai.De gevangenis heeft allerlei leuke details, waaronder een controlekamer, een kantine voor agenten, een entreehal, een binnenplaats met een geheim ontsnappingsluik, een hondenkennel, een cel met bedden en een ontsnappingstunnel die leidt naar een verlaten mijn, plus een wasruimte. Andere details zijn onder meer een helikopterplatform en een klif met een losse rots voor een explosieve ontsnapping.Neem kinderen mee op een spannend bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze hun bouwvoortgang bijhouden, inzoomen en sets in 3D draaien om de modellen vanuit alle hoeken te bekijken terwijl ze bouwen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017583716
Legocode 60419
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017583716

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017583716 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60419

Waar is LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419 met het legonummer 60419 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419?

Het lego nummer van LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419 is 60419 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Politiegevangeniseiland - 60419 momenteel in de aanbieding is.