LEGO City Grote Ladderwagen - 60282

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Deze spannende LEGO® City Grote ladderwagen (60282) speelset bevat een klassieke brandweertruck met een werkende hoogwerkerarm. Kinderen krijgen ook een heleboel personages uit de LEGO City tv-serie, waaronder Bob, Feldman en Toastie de brandweerrobot, compleet met een waterkanon dat waterelementen schiet. Neem jouw kleine held mee naar het hart van...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€39.99

Beste deal bij: Bol.com

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.99

33% Goedkoper

€44.94

25% Goedkoper

€46.95

22% Goedkoper

€46.99

22% Goedkoper

€51.48

14% Goedkoper

€54.99

8% Goedkoper

€56.44

6% Goedkoper

€59.99

Beschrijving LEGO

Deze spannende LEGO® City Grote ladderwagen (60282) speelset bevat een klassieke brandweertruck met een werkende hoogwerkerarm. Kinderen krijgen ook een heleboel personages uit de LEGO City tv-serie, waaronder Bob, Feldman en Toastie de brandweerrobot, compleet met een waterkanon dat waterelementen schiet. Neem jouw kleine held mee naar het hart van de tv-serie LEGO City Adventures, waar zij zelf de regie in handen nemen! Ideaal bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar De eenvoudig te volgen bouwinstructies voor deze LEGO City speelset vind je in de doos. Je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones...

Deze spannende LEGO® City Grote ladderwagen (60282) speelset bevat een klassieke brandweertruck met een werkende hoogwerkerarm. Kinderen krijgen ook een heleboel personages uit de LEGO City tv-serie, waaronder Bob, Feldman en Toastie de brandweerrobot, compleet met een waterkanon dat waterelementen schiet. Neem jouw kleine held mee naar het hart van de tv-serie LEGO City Adventures, waar zij zelf de regie in handen nemen! Ideaal bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar De eenvoudig te volgen bouwinstructies voor deze LEGO City speelset vind je in de doos. Je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties worden beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers! Creatief plezier voor kinderen LEGO City speelsets nemen kinderen mee naar een leuke wereld met gebouwen, realistische voertuigen en grappige personages voor fantasierijk spel. Eigenschappen: Kinderen kunnen allerlei verhalen uit de populaire tv-serie LEGO® City Adventures naspelen met de LEGO City Grote ladderwagen (60282) speelset met realistische voertuigen en leuke personages uit de tv-serie. Wat zit er in de doos? Een coole speelgoedbrandweertruck met een werkende hoogwerkerarm, een laboratorium met stapelbare LEGO® vlammen en personages Toastie de brandweerrobot, Bob en Feldman uit de LEGO City tv-serie. Kinderen kunnen de hoogwerker van de brandweerwagen omhoog brengen, waterelementen uit Toastie de brandweerrobot laten schieten om de LEGO® vlammen neer te slaan en allerlei verhalen bedenken met de leuke LEGO City televisiepersonages. Deze hoogwaardige speelset is een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor fans van de tv-serie LEGO® City Adventures en voor kinderen die graag creatieve rollenspellen spelen. Eenmaal gebouwd is de brandweerwagen (met ingeklapte hoogwerker) ca. 10 cm hoog, 33 cm lang en 6 cm breed. De brandweerwagen heeft een opbergruimte voor het opslaan van brandweeruitrusting, plus een aanhanger met een schans voor het vervoeren van Toastie de brandweerrobot. Inclusief 3 minifiguren van brandweerlieden met helmen. Met eenvoudig te volgen bouwinstructies en Instructions PLUS, een interactieve handleiding voor beginnende bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. LEGO® City brandweersets stimuleren fantasierijke rollenspellen in realistische omgevingen met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die kinderen geweldig vinden. Heb jij je weleens afgevraagd waarom LEGO® stenen zo consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn? Dat komt omdat LEGO onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen. LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat alle LEGO speelsets voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016911558
Legocode 60282
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911558

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Grote Ladderwagen - 60282 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911558 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Grote Ladderwagen - 60282' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60282

Waar is LEGO City Grote Ladderwagen - 60282 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Grote Ladderwagen - 60282 met het legonummer 60282 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Grote Ladderwagen - 60282?

Het lego nummer van LEGO City Grote Ladderwagen - 60282 is 60282 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Grote Ladderwagen - 60282 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Grote Ladderwagen - 60282 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Grote Ladderwagen - 60282 momenteel in de aanbieding is.