LEGO City Politiebureau - 60141

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Beleef de actie van dichtbij en jaag met de LEGO® City politie op de ontsnapte boeven. De set omvat een politiebureau van drie verdiepingen met allerlei accessoire-elementen, een cel met ontploffende muur-functie, een wachttoren, garage en kantoren, helikopter, snelle politiewagen en politiemotor plus de truck van de boeven met draaibare,...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€99.99

Beste deal bij: Top1Toys

46 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€99.99

46% Goedkoper

€184.95

Beschrijving LEGO

Beleef de actie van dichtbij en jaag met de LEGO® City politie op de ontsnapte boeven. De set omvat een politiebureau van drie verdiepingen met allerlei accessoire-elementen, een cel met ontploffende muur-functie, een wachttoren, garage en kantoren, helikopter, snelle politiewagen en politiemotor plus de truck van de boeven met draaibare, uitschuifbare hoogwerker. Inclusief zeven minifiguren en een politiehond. Eigenschappen: Inclusief zeven minifiguren: vier politieagenten en drie boeven, plus een politiehond-figuurtje. De set bestaat uit een driedelig politiebureau plus een politiehelikopter, snelle politiewagen, politiemotor en de truck van de boeven. Het politiebureau heeft drie verdiepingen en is inclusief twee cellen met...

Beleef de actie van dichtbij en jaag met de LEGO® City politie op de ontsnapte boeven. De set omvat een politiebureau van drie verdiepingen met allerlei accessoire-elementen, een cel met ontploffende muur-functie, een wachttoren, garage en kantoren, helikopter, snelle politiewagen en politiemotor plus de truck van de boeven met draaibare, uitschuifbare hoogwerker. Inclusief zeven minifiguren en een politiehond. Eigenschappen: Inclusief zeven minifiguren: vier politieagenten en drie boeven, plus een politiehond-figuurtje. De set bestaat uit een driedelig politiebureau plus een politiehelikopter, snelle politiewagen, politiemotor en de truck van de boeven. Het politiebureau heeft drie verdiepingen en is inclusief twee cellen met wc's, ventilatiekanaal met rooster dat open kan en ontploffende muur-functie, helikopterplatform op het dak, schotelantenne, zoeklichten, hellingbaan, garage met gereedschap en deur die open kan, wachttoren, loopbrug, drie kantoren en een toegangshek. De helikopter heeft rotors die kunnen draaien en een cockpit die open kan. De truck van de boeven is inclusief draaibare, uitschuifbare hoogwerker. Schuif de hoogwerker uit zodat de boef het dynamiet in het ventilatiekanaal kan stoppen. Blaas de celmuur op met het dynamiet om de boef te bevrijden. Doe de garagedeur omhoog, druk op de hendel en de snelle politiewagen schiet ervandoor. Accessoire-elementen: drie paar handboeien, twee walkietalkies, een megafoon, vier mokken, een camera, stopbord, een koevoet, een moersleutel en twee staven dynamiet. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 6-12 jaar. Het politiebureau is ca. 24 cm hoog, 36 cm breed en 36 cm diep. De helikopter is ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 4 cm breed. De snelle politiewagen is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De politiemotor is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 2 cm breed. De truck van deboeven is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702015865654
Legocode 60141
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865654

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Politiebureau - 60141 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865654 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Politiebureau - 60141' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60141

Waar is LEGO City Politiebureau - 60141 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Politiebureau - 60141 met het legonummer 60141 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Politiebureau - 60141?

Het lego nummer van LEGO City Politiebureau - 60141 is 60141 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Politiebureau - 60141 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Politiebureau - 60141 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Politiebureau - 60141 momenteel in de aanbieding is.