LEGO City Ziekenhuis - 60204

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Houd je inwoners gelukkig en gezond met het 60204 LEGO City ziekenhuis! Doe je doktersjas aan en bereid je voor om je ronde te maken. Verwelkom de nieuwste inwoner van de stad in de verloskamer en ga daarna naar de röntgenkamer om te kijken hoe het met de patiënt gaat....

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€184.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€184.95

Beschrijving LEGO

Houd je inwoners gelukkig en gezond met het 60204 LEGO City ziekenhuis! Doe je doktersjas aan en bereid je voor om je ronde te maken. Verwelkom de nieuwste inwoner van de stad in de verloskamer en ga daarna naar de röntgenkamer om te kijken hoe het met de patiënt gaat. Loop even naar de oogtestruimte en controleer of je zelf wel de B van de D kunt onderscheiden! Wacht eens... hoor ik daar een sirene? Er is geen tijd meer om koffie te drinken! Er komt een nieuwe patiënt binnen per ambulance. Het is weer een drukke dag in het...

Houd je inwoners gelukkig en gezond met het 60204 LEGO City ziekenhuis! Doe je doktersjas aan en bereid je voor om je ronde te maken. Verwelkom de nieuwste inwoner van de stad in de verloskamer en ga daarna naar de röntgenkamer om te kijken hoe het met de patiënt gaat. Loop even naar de oogtestruimte en controleer of je zelf wel de B van de D kunt onderscheiden! Wacht eens... hoor ik daar een sirene? Er is geen tijd meer om koffie te drinken! Er komt een nieuwe patiënt binnen per ambulance. Het is weer een drukke dag in het LEGO City ziekenhuis! Producteigenschappen: Inclusief 11 LEGO minifiguren: 3 artsen, een ziekenhuismedewerker, 2 ambulancemedewerkers, een moeder, een vader en 3 patiënten, plus figuren van een skelet en een baby. De set omvat een modulair ziekenhuis van 3 verdiepingen met een receptie, een kiosk, een ambulancegedeelte, een oogtestkamer met poster, een röntgenruimte met een verlichtingssteenfunctie, een operatie-/verloskamer en een helikopterplatform. Ook inclusief een ambulance met een te openen achterdeur en ruimte voor een brancard en een helikopter met draaiende rotors en een opbergkist. Gebruik de modules zoals jij dat wilt om je eigen, unieke ziekenhuis te creëren! Laat de rotors van de helikopter draaien en transporteer medische benodigdheden in de opbergkist. Open de achterkant van de ambulance om de minifiguurpatiënt op de brancard uit te laden. Gebruik de schakelaar om de verlichtingssteen te gebruiken en een röntgenfoto te maken. Accessoires: een brancard, een buggy, bloemen, een hoofdverband, een babyflesje, een babybed, een karretje, een schaar, een injectiespuit, een naald, 2 cupcakes, 3 flessen en een rolstoel om zelf te bouwen. Het ziekenhuis is ca. 26 cm hoog, 21 cm breed en 14 cm diep. Het helikopterplatform is ca. 8 cm breed en 8 cm diep. De helikopter is ca. 8 cm hoog, 16 cm lang en 9 cm breed. De ambulance is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016108965
Legocode 60204
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016108965

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Ziekenhuis - 60204 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016108965 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Ziekenhuis - 60204' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60204

Waar is LEGO City Ziekenhuis - 60204 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Ziekenhuis - 60204 met het legonummer 60204 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Ziekenhuis - 60204?

Het lego nummer van LEGO City Ziekenhuis - 60204 is 60204 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Ziekenhuis - 60204 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Ziekenhuis - 60204 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Ziekenhuis - 60204 momenteel in de aanbieding is.