LEGO City Reddingshelikopter - 60281

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Deze spannende LEGO® City Reddingshelikopter (60281) speelset is geweldig voor fans van de LEGO City Adventures tv-serie en bevat een helikopter, motor en energiecentrale met stapelbare LEGO vlammen voor een grote brand! Kinderen kunnen de vlammen blussen met de waterkanonnen op de helikopter en allerlei rollenspellen spelen met de 3...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€35.94

Beste deal bij: Conrad

7 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€35.94

7% Goedkoper

€38.50

Beschrijving LEGO

Deze spannende LEGO® City Reddingshelikopter (60281) speelset is geweldig voor fans van de LEGO City Adventures tv-serie en bevat een helikopter, motor en energiecentrale met stapelbare LEGO vlammen voor een grote brand! Kinderen kunnen de vlammen blussen met de waterkanonnen op de helikopter en allerlei rollenspellen spelen met de 3 minifiguren, waaronder een arbeider, helikopterpiloot en Clemmons, held uit de LEGO City tv-serie. Coole LEGO set voor kinderen vanaf 5 jaar De bouwinstructiesvoor deze LEGO City set vind je in de doos. Je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze...

Deze spannende LEGO® City Reddingshelikopter (60281) speelset is geweldig voor fans van de LEGO City Adventures tv-serie en bevat een helikopter, motor en energiecentrale met stapelbare LEGO vlammen voor een grote brand! Kinderen kunnen de vlammen blussen met de waterkanonnen op de helikopter en allerlei rollenspellen spelen met de 3 minifiguren, waaronder een arbeider, helikopterpiloot en Clemmons, held uit de LEGO City tv-serie. Coole LEGO set voor kinderen vanaf 5 jaar De bouwinstructiesvoor deze LEGO City set vind je in de doos. Je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties maakt van beginnende LEGO bouwers echte meesterbouwers! Geweldig cadeau voor creatieve kinderen LEGO City brandweersets bieden kinderen een leuke bouw- en speelervaring met gebouwen, realistische voertuigen en grappige personages voor fantasierijke rollenspellen. Eigenschappen: Deze Reddingshelikopter (60281) speelset is een geweldige verrassing voor alledaagse helden vanaf 5 jaar die van coole brandweervoertuigen houden en voor fans van de LEGO® City Adventures tv-serie. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een speelgoedhelikopter, motor, energiecentrale en LEGO® brand te bouwen, plus 3 minifiguren, waaronder Clemmons uit de tv-serie LEGO City Adventures. Kinderen kunnen de LEGO® vlammen op elkaar stapelen tot één groot vuur en dit vervolgens 'blussen' met de waterkanonelementen van de helikopter. Ze kunnen allerlei verhalen naspelen uit de tv-serie LEGO City Adventures met 3 leuke minifiguren. Deze brandweerspeelset is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid en biedt LEGO® City fans en kinderen vanaf 5 jaar die graag fantasieverhalen verzinnen urenlang speelplezier. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig. Eenmaal gebouwd is de reddingshelikopter ca. 10 cm hoog, 26 cm lang en 9 cm breed. Inclusief LEGO® accessoires: een brancard (die je kunt opbergen in het ruim van de helikopter), een brandweerhelm, een moersleutel en een veiligheidshelm. Met eenvoudig te volgen gedrukte instructies en Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding voor beginnende bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. LEGO® City brandweersets stimuleren fantasierijke rollenspellen met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen, grappige personages en omgevingen die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier nabootsen. Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016911541
Legocode 60281
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911541

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Reddingshelikopter - 60281 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911541 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Reddingshelikopter - 60281' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60281

Waar is LEGO City Reddingshelikopter - 60281 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Reddingshelikopter - 60281 met het legonummer 60281 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Reddingshelikopter - 60281?

Het lego nummer van LEGO City Reddingshelikopter - 60281 is 60281 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Reddingshelikopter - 60281 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Reddingshelikopter - 60281 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Reddingshelikopter - 60281 momenteel in de aanbieding is.